Benaguasil presenta el programa d’activitats nadalenques

La programació nadalenca, que anirà acompanyada de les necessàries mesures higièniques i de distanciament, inclou els dies 21, 22 i 23 de desembre, el lliurament de cartes a Papa Noel.

L’esperit nadalenc ja impregna Benaguasil després de l’encesa de llums als carrers, el muntatge d’un gran avet natural en la Plaça, la plantació de flors de Pasqua per a decorar els carrers i espais públics del municipi i el muntatge d’un set nadalenc amb un bosc blanc i encantat, ple de màgia, i amb la tradicional bústia perquè els xiquets i xiquetes de Benaguasil depositen les seues cartes.

I encara que seran un Nadal diferent, l’esperit d’estes dates no ha de decaure i per això l’Ajuntament de Benaguasil ha preparat una sèrie d’activitats adaptades a la situació actual, perquè els més xicotets gaudisquen amb la mateixa il·lusió que altres anys d’estes festes tan emblemàtiques i tradicionals. “Enguany, més que mai, volem que la màgia del Nadal estiga present estos dies i per això des de l’Ajuntament hem programat activitats que es desenvoluparan en espais oberts per a complir amb totes les mesures de seguretat vigents, per a continuar mantenint la il·lusió dels més xicotets”, ha assenyalat la regidora de Festes Ana Aleixandre. L’edil ha apel·lat a la responsabilitat individual i a la prudència com a millor eina per a gaudir d’estes festes perquè “no podem abaixar la guàrdia”, i ha recordat la importància de les “3 M, mans, màscara i metres”.

La programació nadalenca, que anirà acompanyada de les necessàries mesures higièniques i de distanciament, inclou els dies 21, 22 i 23 de desembre, el lliurament de cartes a Papa Noel.

També durant estos dies i per a incentivar la participació entre la ciutadania en estes tradicions es convida als veïns a decorar i il·luminar els seus balcons i omplir de color Benaguasil, així com a enviar a les xarxes socials de l’Ajuntament fotografies amb la decoració nadalenca de les seues cases.

Com a pròleg als Reis Mags, els dies 2, 3 i 4 de gener els patges reals recolliran les cartes en la Plaça, i encara que en les circumstàncies que ens trobem no es podrà celebrar la Cavalcada de Reis, els emissaris de Melcior, Gaspar i Baltasar ja han entregat una carta a l’Alcalde per a anunciar-li que SSMM d’Orient han aconseguit un permís especial per a creuar tots els països i el dia 5 de gener a partir de les 17 h, passejar per tots els carrers de Benaguasil repartint il·lusió.

CatalanSpanish