Benaguasil celebra el Mig Any Faller

Cal recordar que des del 2018 les Falles de Benaguasil són Festa d'Interés Turístic Provincial.

Durante el cap de setmana el col·lectiu faller de Benaguasil té una cita festiva per a commemorar el Mig Any Faller, un acte que se celebra per tercer any consecutiu i que simbolitza el compte arrere cap a les Falles del 2020.

Per a això la Junta Local Fallera de Benaguasil i l’Ajuntament han preparat una jornada de convivència dirigida a tots els veïns que vulguen participar. El primer dels actes serà la plantà d’una falla en la Plaça Major. Posteriorment en l’Avinguda de Montiel els més xicotets podran divertir-se amb els inflables i pintacaras preparats per a ells.

A les 17 hores serà el torn de la desfilada de les xarangues que participaran en el concurs que tindrà lloc en la Plaça, finalitzant la jornada amb un sopar popular, la cremà de la falla i una discomóvil remember per a festejar que en sis mesos les Falles de Benaguasil, tornaran a eixir als carrers de la localitat.

Cal recordar que des del 2018 les Falles de Benaguasil són Festa d’Interés Turístic Provincial, un reconeixement que posa de manifest l’aposta decidida del govern local en pro de les Falles per a projectar el potencial faller que té el municipi i continuar promocionant la festa fallera.

CatalanSpanish