16:12 - jueves, 7 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Benaguasil col·loca 16 nous contenidors per a reciclar vidre

L’Ajuntament de Benaguasil ha col·locat nous contenidors de brossa per a recollida selectiva de vidre amb l’objectiu de millorar la gestió d’aquest residu i facilitar la labor de reciclatge, tant al conjunt dels ciutadans com als establiments hostalers de la ciutat.

En total són 16 les unitats que s’han situat en dotze punts de la localitat: C/ de Llíria (3), C/ Pigmalión, C/ Alboraia (2), C/ Marines, C/ Colón, C/ Pintor Sorolla, C/ Paleres, C/ Titagües, C/ Eres, C/ Aldaia, C/ Constitució i Plaza Mariano Benlliure.

En la dotació de nous contenidors per al reciclatge d’envasos de vidre dos d’ells compten amb un sistema especial adaptat per a l’hostaleria, preparat per al buidatge dels poals per a hostalers per a la separació dels residus d’envasos de vidre d’un sol ús.

Aquesta ampliació de contenidors s’emmarca en les diferents actuacions que duu a terme l’Ajuntament per a facilitar el reciclatge als ciutadans. En aquest sentit cal recordar que segons les últimes dades facilitades per Ecovidrio, l’entitat encarregada de la gestió del reciclat dels residus d’envasos de vidre, el municipi va reciclar un total de 117 tones d’envasos de vidre. Açò suposa que cada habitant va reciclar una mitjana de 10,7 kg de vidre per habitant, la qual cosa posa de manifest el compromís dels ciutadans amb la recuperació dels residus i la sostenibilitat de la ciutat en el futur.
L’Ajuntament ha situat els nous contenidors seguint un pla estudiat per a cobrir aquells punts on aquest servei no s’estava prestant així com atenent les necessitats i demandes veïnals.

En paraules de la regidora de l’àrea, Patricia Merenciano, es pretén “facilitar la labor als veïns i hostalers i així impulsar encara més el reciclatge de vidre en la localitat”.

Al costat d’aquesta nova dotació de contenidors de vidre, l’Ajuntament ja ha sol·licitat nous contenidors, tant de residus sòlids urbans com de reciclatge de plàstic i cartó.

Últimas noticias

Contenido relacionado