Benaguasil comptarà amb Punts Violeta contra la violència masclista durant les festes patronals

L'Ajuntament de Benaguasil, a través de la regidoria d'Igualtat instal·larà un punt d'informació i atenció per a conscienciar, previndre les conductes sexistes i sensibilitzar de la necessitat de gaudir d'unes festes alegres i en igualtat.

Publicitat

L’Ajuntament de Benaguasil, a través de la regidoria d’Igualtat instal·larà un punt d’informació i atenció per a conscienciar, previndre les conductes sexistes i sensibilitzar de la necessitat de gaudir d’unes festes alegres i en igualtat.

Els Punts Violeta estaran situats en les discomóviles dels dies 5 i 14 de setembre, donada l’alta concentració de gent que acudeix a elles, i en ells s’oferirà informació, ajuda i assessorament davant qualsevol situació d’assetjament o agressió sexista.

PublicitatRovira  

Aquest Punt Violeta estarà instal·lat en una carpa des de la qual un tècnic d’igualtat, un psicòleg i voluntaris donaran tot tipus d’informació, com a fullets informatius, targetes amb telèfons d’ajuda en cas de violència, i un Photocall en el qual totes aquelles persones que vulguen mostrar el seu suport podran fer-se una foto.

Amb aquesta iniciativa, emmarcada en les diverses activitats dins del pacte d’estat contra la violència de gènere, el Consistori pretén “informar i sensibilitzar a la ciutadania al voltant de com previndre aquestes agressions i també quins recursos estan a l’abast de qualsevol dona que puga ser víctima de violència masclista”, ha comentat la regidor d’Igualtat Alicia Molina.

PublicitatJuega Limpio Orihuela