Benaguasil engega el Centre d’Empreniment Local

L’Ajuntament de Benaguasil ha posat a la disposició de professionals, autònoms i xicotetes empreses un Centre d’Empreniment Local per a recolzar als emprenedors que vulguen desenvolupar un projecte empresarial en el municipi i donar resposta a les necessitats d’emprenedors i professionals del municipi.

Les obres de condicionament dutes a terme en el local municipal del carrer Aldaia permetran als veïns disposar d’un espai adequat per a facilitar l’establiment, arrencada i consolidació de noves empreses, donant suport a la seua engegada perquè siguen viables i creuen ocupació en el municipi.

Es tracta d’ajudar a xicotets empresaris i nous emprenedors a mitigar les despeses que implica la constitució d’una empresa en les seues primeres fases de desenvolupament, en oferir-los gratuïtament des de l’Ajuntament una sèrie d’espais físics i serveis per a engegar el seu negoci, ja que a més de disposar del seu propi despatx, comptaran amb una sala de reunions, subministrament d’electricitat i aigua, connexió telefònica, Internet, etc. Així mateix, podran fer ús d’altres espais comuns com a condícies, sales de reunions i hall d’espera.

Des de l’Ajuntament han manifestat que amb esta mesura “seguim apostant de forma directa i decidida per aquelles persones que volen emprendre a Benaguasil”, destacat a més l’estalvi que pot suposar esta fórmula per als emprenedors que decidisquen optar per este servei, i que pot arribar a ser d’entre 5000 i 6000 euros anuals.