Benaguasil exalta a les seues Falleres Majors

Alba Ferrer i Daniela Jiménez van ser exaltades en una vetlada que va reunir a tota la societat fallera de la localitat.

Publicitat

El dissabte s’ha celebrat un dels actes més esperats del calendari faller, l’exaltació de les Falleres Majors de Benaguasil 2020, Alba Ferrer i Daniela Jiménez. Ambdues van ser exaltades en una vetlada que va reunir a tota la societat fallera de la localitat, a l’alcalde Ximo Segarra, a la regidor de Falles Ana Aleixandre i a representants de la corporació municipal.

L’acte va començar amb la crida dels components de la JLF a l’escenari amb la seua presidenta Pepa Cano al capdavant. A continuació van ser rebudes les Falleres Majors i president infantil del 2019, Ana Aparicio, Nayara Vallinot i Abel Ortiz, per a acomiadar-se del qual ha sigut un regnat replet d’actes i experiències viscudes amb gran il·lusió. Després d’això l’Auditori es va posar en peus per a rebre a Daniela Jiménez i a Alba Ferrer, que van rebre de mans de l’Alcalde la banda que les acredita com les màximes representants de les festes josefinas.

PublicitatRovira  

La nit va comptar com a mantenidores amb les Falleres Majors de 2002 i 2018, Cristina Garrit i Iris Alacreu, i Carla Cervera i Maria Puchades, els qui van dedicar emotives paraules a les noves FFMM; així com amb les felicitacions de les Juntes Locals convidades, de la clavària Verge de Montiel i com no, de les deu comissions falleres de Benaguasil.

La regidora de Falles i l’Alcalde van tancar l’acte amb la imposició de l’escut d’or a les noves falleres majors i amb unes sentides paraules per a fer-los arribar tot l’afecte del poble de Benaguasil.

Després de l’exaltació de les Falleres Majors es dóna el tret d’eixida al calendari faller de l’exercici 2020 que continuarà amb la presentació dels esbossos fallers el pròxim 30 de novembre i les exaltacions de les falleres majors i presidents de les 10 falles de Benaguasil.

PublicitatJuega Limpio Orihuela