Benaguasil exalta Sofía Segarra en la presentació de les festes patronals

Tant la festera major com Roberto Tomás, el Lluís Major, van ser els protagonistes d'una nit que dona inici a les festes en honor a la Mare de Déu de Montiel.

Benaguasil va donar anit la benvinguda a les festes patronals que commemoren el 399 aniversari de la trobada de la seua patrona, la Mare de Déu de Montiel i a Sant Lluís Gonzaga. L’acte va tindre lloc en una plaça major abarrotada de veïns de la localitat i tot el Camp de Túria.

Per a este any l’Ajuntament ha dedicat una extensa i variada programació cultural que combina actes lúdics, musicals i taurins amb la tradició i el fervor religiós: els bous, els sopars de germanor i les revetlles seràn les protagonistes d’esta edició de les festes.

PublicitatAVL

Les festes també suposen una trobada digital amb la Benaguasil Party, plena de competicions oficials i conferencies sobre sobre temes relacionats amb Linux i Programari Lliure, programació i tecnologia en general. Entre els plats forts del menú festiu d’enguany també destaca l’actuació de les orquestres Montecarlo, Maxima i La Mite , el musical infantil «Toys» o la Big Holi Benaguasil, un esdeveniment que es complementa amb una carrera de colors molt divertida, convertint a la població en un epicentre de la diversió i l’oci.

L’úiltima setmana d’agost i la primera de setembre, destinades als actes més culturals, donarà pas a la setmana central de festes, que començaran el dia 7 de setembre amb la romeria de baixada de la patrona que serà acompanyada per centenars de veïns i visitants fins a la seva arribada a la localitat. També durant els dies 8, 9 i 10 es realitzaran tot un seguit d’activitats religioses com ara les processons i misses en què, any rere any, els benaguasileros mostren el fervor a la Mare de Déu de Montiel.

Esta publicació està disponible en : Valencià