Benaguasil i Vilamarxant s’uneixen per a demanar a la Diputació de València inversions

En la reunió s'han plantejat necessitats de Benaguasil i Vilamarxant, i plans d'inversions que llançarà la Diputació de València al llarg de la legislatura.

La reunió mantinguda entre el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, l’alcalde de Vilamarxant, Hector Troyano i el regidor de Benaguasil, Stephane Soriano ha servit per a establir les bases de col·laboració institucional i conjuminar esforços en benefici de tots dos municipis.

La trobada, que ha tingut lloc hui en la seu provincial, s’han plantejat necessitats de Benaguasil i Vilamarxant, i plans d’inversions que llançarà la Diputació de València al llarg de la legislatura.

Stephane Soriano ha agraït la recepció i el tracte del president Toni Gaspar “des de Benaguasil tenim molt clar que continuarem reclamant totes aquelles ajudes per a continuar millorant la qualitat de vida de Benaguasil i de les persones. Ho fem a més amb el nostre alcalde Ximo Segarra com a diputat provincial del partit judicial de Llíria alguna cosa que hem de valorar i aprofitar en benefici del conjunt de la ciutadania del nostre municipi”.

Per part seua, l’alcalde de Vilamarxant, Héctor Troyano, ha traslladat la necessitat de la posada en marxa de la Ronda CV-370, per a desviar el trànsit rodat dins del nucli urbà.

A més, Troyano, també ha exposat la millora de la carretera que uneix el municipi amb Riba-roja de Túria i la seua ampliació amb carril bici.

L’alcalde ha recordat que “per a Vilamarxant és fonamental que estes infraestructures siguen una realitat al llarg de la present legislatura per a evitar situacions desagradables a causa del trànsit”.

En el transcurs de la reunió, s’han analitzat els pròxims plans d’inversió que anualment posa a la disposició dels municipis la Diputació.

Hector Troyano ha volgut deixar clar que “destinarem tots els nostres esforços a potenciar la nostra localitat com un vertader motor dins de la província de València i per això, seguirem reivindicant que arriben a Vilamarxant totes les ajudes possibles per a revertir-les en les persones”.

CatalanSpanish