Benaguasil instal·la càmeres de vigilància en diversos punts de la localitat

Les càmeres instal·lades estan situades al final del carrer Pedralba, en la pujada a l’Ermita, en l’entrada a les urbanitzacions Valle del Túria, Cims de Montiel, Cims de l’Ermita i Valle de Montiel, en l’entrada al poble pel carrer Les Eres, en el túnel d’entrada per La Pobla de Vallbona, en l’entrada des de Benissanó i en la urbanització de Vilanova.

A més de col·locar aquestes càmeres s’han canviat també les dues càmeres de la planta d’osmosis. Les imatges preses són gestionades per la Policia Local i destruïdes en el termini màxim d’un mes des de la seua captació.

El regidor de Policia, Stephane Soriano, ha assenyalat que les càmeres ajuden a controlar el tràfic però també la seguretat ciutadana en la via pública. “Seguir treballant de forma conjunta en la millora de la seguretat i la qualitat de vida és el nostre objectiu”.

Les càmeres instal·lades formen part d’un projecte més ampli, en aquest sentit el regidor ha avançat que en una segona fase es posaran més càmeres per a controlar el trànsit i ajudar també en el reforç de la vigilància d’altres punts de la localitat.