Benaguasil inverteix més d’un milió d’euros en actuacions de millora

PublicitatAVL

L’Ajuntament de Benaguasil ha invertit en els dos últims anys prop de 1,4 milions d’euros en actuacions de diferent envergadura, totes elles destinades a la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes, a través de les subvencions sol·licitades a les diferents administracions públiques, fruit de l’interés de l’equip de govern per demanar quantes ajudes siguen beneficioses per a Benaguasil.

Els tipus de millores dutes a terme s’han centrat en l’adequació i reparació de camins rurals, el reasfaltado de carrers, l’eliminació de barreres arquitectòniques, la senyalització de llocs d’interés històric-cultural, l’eixamplament de voreres i enjardinament al carrer Pedralba i la reurbanització de la plaça del Castell.

PublicitatRovira  

Pel que fa a Educació, s’ha actuat a través del pla municipal de manteniment de col·legis i de millora d’espais educatius, així com a través del pla Edificant en el CEIP Luis Vives i a l’escola infantil municipal amb treballs de reforma i d’eficiència energètica.

En matèria de Participació Ciutadana s’han realitzat accions de sensibilització social en matèria de neteja, vandalisme, reciclatge i seguretat, s’executaran els pressupostos participatius, la creació d’un decàleg de transparència i s’està treballant en el pla d’igualtat de l’Ajuntament.

Altres actuacions realitzades han sigut la construcció de pistes esportives infantils a les urbanitzacions Vall de Montiel i Cims de l’Ermita, i treballs de millora al parc del carrer Segorbe amb la remodelació de l’amfiteatre, la instal·lació d’una pèrgola i de jocs infantils, a més de la realització d’actuacions relacionades amb la divulgació del dret foral civil valencià i sobre la col·lecció etnogràfica del Museu Etnològic.

Unes altres de les inversions que ja estan concedides i que seran executades en breu serà la instal·lació d’un punt de recàrrega de vehicle elèctric, accions de promoció turística o l’adquisició d’un dron per a vigilar els camps.

L’Alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra ha manifestat la seua satisfacció pel “deure compliment, ja que les més de 20 actuacions realitzades en la millora del dia a dia de les persones i centrades en l’accessibilitat, la seguretat i la mobilitat, demostren que Benaguasil és una localitat activa, viva i que progressa».

Publicitat