09:02 - miércoles, 28 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Benaguasil organitza la I Setmana de la Salut

La primera d’elles, alimentació saludable, tindrà lloc del 15 al 21 de maig i des de la regidoria s’ha configurat un programa que cobreix actes i activitats que tindran lloc entorn de temes de salut, i que van dirigides al públic en general. La setmana s’iniciarà amb un passeig saludable el dimarts dia 16, a les 19 h, des de l’avinguda de Montiel, podent inscriure’s en l’Ajuntament.

Una altra de les activitats programades serà el dimecres, dia en què es muntarà un estand en el mercat municipal per a promocionar els beneficis d’una alimentació saludable, repartint fullets informatius i productes saludables.

El dijous serà el torn de la xarrada que sobre alimentació saludable impartirà el doctor Fernando Camacho, a les 17 h en l’Ajuntament.

La setmana finalitzarà amb un passeig amb bicicleta fins a l’àrea recreativa del riu de Riba-roja de Túria per a celebrar el Dia de la Bici i per al qual cal apuntar-se en l’Ajuntament.

Es tracta d’una iniciativa municipal amb la qual es pretén fomentar la salut i el benestar de la població promovent estils de vida saludables perquè està demostrat que tenir bons hàbits saludables com la realització d’activitat física periòdica, una alimentació saludable, bons hàbits de somni, gaudir de relacions socials i d’activitats d’oci i temps lliure, ajuden a prevenir malalties.

Respecte a la Setmana del cor aquesta se celebrarà del 16 al 20 d’octubre; mentre que la Setmana del sucre tindrà lloc de l’11 al 15 de desembre.

Últimas noticias

Contenido relacionado