15 C
Valencia

Un fons d’inversió internacional invertirà a Benaguasil per rellançar el PAI Molí Nou

Per a l'alcalde Ximo Segarra es valora crear llocs de treball, apuntalar el comerç local i generar riquesa en la població.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Després de 8 mesos en què des de l’Ajuntament i l’empresa s’han dut a terme diverses reunions i converses per a conéixer la situació actual del projecte, la seua viabilitat i la voluntat política de l’equip de govern per al seu desenvolupament, el fons d’inversió ha donat llum verda a l’operació.

Per a l’alcalde Ximo Segarra es valora crear llocs de treball, apuntalar el comerç local i generar riquesa en la població. “Com a Ajuntament sempre que hi ha alguna empresa interessada a invertir a Benaguasil els insistim que, per a nosaltres, el fonamental és poder generar ocupació en la nostra localitat, generar economia i un creixement sostenible del municipi. 

Hem mantingut diverses reunions amb el fons d’inversió i els hem traslladat que el primer per a nosaltres és poder generar a Benaguasil una major qualitat de vida”.

El fons d’inversió ha traslladat la seua voluntat d’iniciar contactes amb els propietaris dels terrenys per a formalitzar opcions de compres fins a aconseguir el 65% de la superfície del projecte.

- Publicitat -

Una vegada aconseguit els metres quadrats establits, formalitzaran la petició d’agent urbanitzador i poder així, iniciar els tràmits del PAI. Des del govern municipal la notícia ha sigut ben rebuda en tractar-se d’una possibilitat per a rellançar l’economia i l’ocupació a Benaguasil en uns moments que s’aveïnen molt complicats des del punt de vista econòmic i social a Espanya.

A més, en llaures a la transparència, com ho ha sigut en anteriors ocasions, s’ha comunicat als propietaris, en la seua gran majoria de la mateixa població, este interés de l’empresa a través d’una carta que conté esta mateixa informació.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,326FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Nadal en valencià a Sagunt

L’Ajuntament edita 9.000 cartes als Reis d’Orient que es distribuiran en els col·legis de primària

Pérez afirma que les noves investigacions sobre Fabra demostren que el PP “mai va abandonar les pràctiques corruptes”

La secretària d'Organització del PSPV-PSOE de la província de Castelló lamenta que el Partit Popular "continue donant eixa mala imatge del nostre territori"

Castelló supera les 400 denúncies per incomplir les mesures sanitàries per a contindre la covid-19

El nivell de sancions per infraccions imposades per la Policia Local es redueix a la meitat en les últimes setmanes de novembre

Benicarló reactiva el comerç local amb vals descompte i bosses reutilitzables

La Regidoria de Comerç ha posat en marxa una nova edició de la campanya de vals descompte amb una inversió de 45.000 euros. Medi Ambient repartirà als comerços 4.000 bosses de paper reutilitzable i 8.000 bosses de cotó orgànic per a conscienciar sobre l'ús abusiu de bosses d'un sol ús.

La prestació del servei d’ITV a la Comunitat serà de gestió directa per millorar la seua eficiència, qualitat i competitivitat

S'ampliarà la xarxa d'estacions perquè el 90% de la població puga passar la ITV amb un temps de desplaçament inferior a 30 minuts.
- Advertisement -

: Valencià