Un fons d’inversió internacional invertirà a Benaguasil per rellançar el PAI Molí Nou

Per a l'alcalde Ximo Segarra es valora crear llocs de treball, apuntalar el comerç local i generar riquesa en la població.

Després de 8 mesos en què des de l’Ajuntament i l’empresa s’han dut a terme diverses reunions i converses per a conéixer la situació actual del projecte, la seua viabilitat i la voluntat política de l’equip de govern per al seu desenvolupament, el fons d’inversió ha donat llum verda a l’operació.

Per a l’alcalde Ximo Segarra es valora crear llocs de treball, apuntalar el comerç local i generar riquesa en la població. “Com a Ajuntament sempre que hi ha alguna empresa interessada a invertir a Benaguasil els insistim que, per a nosaltres, el fonamental és poder generar ocupació en la nostra localitat, generar economia i un creixement sostenible del municipi. 

Hem mantingut diverses reunions amb el fons d’inversió i els hem traslladat que el primer per a nosaltres és poder generar a Benaguasil una major qualitat de vida”.

El fons d’inversió ha traslladat la seua voluntat d’iniciar contactes amb els propietaris dels terrenys per a formalitzar opcions de compres fins a aconseguir el 65% de la superfície del projecte.

Una vegada aconseguit els metres quadrats establits, formalitzaran la petició d’agent urbanitzador i poder així, iniciar els tràmits del PAI. Des del govern municipal la notícia ha sigut ben rebuda en tractar-se d’una possibilitat per a rellançar l’economia i l’ocupació a Benaguasil en uns moments que s’aveïnen molt complicats des del punt de vista econòmic i social a Espanya.

A més, en llaures a la transparència, com ho ha sigut en anteriors ocasions, s’ha comunicat als propietaris, en la seua gran majoria de la mateixa població, este interés de l’empresa a través d’una carta que conté esta mateixa informació.

CatalanSpanish