Benaguasil comença la plantà de les seues Falles 2019

I és que encara que el dia oficial de Plantà és el 15 de març les comissions falleres avancen els treballs de trasllat i muntatge de les seues rematades i els monuments comencen a prendre forma

La setmana gran fallera ha donat el tret d’eixida amb la plantà dels primers monuments fallers. I és que encara que el dia oficial de Plantà és el 15 de març les comissions falleres avancen els treballs de trasllat i muntatge de les seues rematades i els monuments comencen a prendre forma.

Si bé l’habitual sol ser visitar els monuments ja muntats, també resulta interessant veure com aquests s’alcen amb l’ajuda de les grues, creant màxima expectació a l’hora de col·locar les rematades més atrevides, així com veure als artistes fallers donant instruccions i retocs d’última hora perquè tot estiga perfecte.

Amb els monuments fallers ja plantats, començaran uns dies frenètics per a les deu comissions de Benaguasil. Un dels actes més esperats i importants serà conéixer els premis de les falles. Serà el divendres 16 de març a les 14 hores quan totes les comissions es concentren a les portes de l’Ajuntament per a conéixer el veredicte del jurat i recollir els premis.

Uns altres dels actes més esperats pels fallers i falleres és el tren faller previst per al dia 17, i l’ofrena de flors a la Mare de Déu de Montiel i la cavalcada, que se celebraren el dia 18. El punt final a les falles de 2019 ho posaran el dia 19 la mascletà que es dispararà en l’avinguda de Montiel, la missa i processó en honor de San José i la Cremà.

Publicitat