L’equip municipal de Benaguasil compleix quasi el 60% del seu programa electoral en any i mig de legislatura

Quan es compleix pràcticament any i mig des de l'inici de la legislatura, l'equip popular de Benaguasil liderat per l'alcalde i diputat provincial Ximo Segarra Castillo, fa balanç de la gestió duta a terme d'estos primers divuit mesos.

Si alguna cosa cal destacar és la gestió enfront de la pandèmia de la COVID-19 en la qual continua immers l’equip municipal i que ha fet replantejar tota l’estratègia d’acció de govern des de fa 8 mesos. Una gestió de la pandèmia en l’àmbit local amb importants mesures com l’eliminació de la taxa de taules i cadires al sector de l’hostaleria, la flexibilització del calendari fiscal per a les famílies, el pla d’ajudes de 70.000 € al comerç local o el Pla d’Obra Pública de quasi 800.000 € buscant maximitzar la contractació d’empreses locals.

Totes estes accions s’emmarquen dins del pacte local Benaguasil Re-Acciona signat per 15 dels 17 regidors de la Corporació Municipal (PP, PSOE, C’s i Compromís).

A més d’estes actuacions, el govern municipal ha aconseguit rebaixar el deute municipal fins a situar-la en 487.327,77 € i d’altra banda, el préstec per a pagar la sentència de l’època del PSOE de 1988 s’ha rebaixat dels 5.800.000 € inicials als 3.680.184,50 € actuals.

Malgrat la pandèmia del coronavirus, s’han posat en marxa programes turístics per a ajudar a estimular el comerç local, s’ha implantat el pla de control de colònies felines i està previst per als pròxims mesos la renovació de la gespa artificial del camp de futbol 8, tenis i pàdel així com la millora en matèria d’accessibilitat de les instal·lacions esportives.

En matèria de trànsit s’està duent a terme el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible i s’està actuant en la millora de la senyalització viària de la localitat. Pel que fa al comerç local, s’ha posat en marxa la Guia Comercial En línia així com campanya de suport i cursos de digitalització comercial.

Per a l’equip municipal de Benaguasil “estes dades són un estímul per a la gestió diària encara que som conscients que la nostra prioritat són les persones i poder eixir com més prompte millor de la incerta situació que portem vivint des de fa vuit mesos per la COVID-19. Redoblarem esforços per a continuar ajudant a les persones i per a aconseguir el creixement laboral a Benaguasil”

CatalanSpanish