Benaguasil reforma les pistes de tenis i pàdel del Poliesportiu Municipal

L'Ajuntament de Benaguasil està escometent una reforma de dos de les pistes de pàdel i tenis del Poliesportiu municipal.

AVL

L’Ajuntament de Benaguasil està escometent una reforma de dos de les pistes de pàdel i tenis del Poliesportiu municipal. Els treballs ja han començat i suposaran una millora en estes instal·lacions, que compten amb una gran demanda.

El regidor de l’àrea d’Esports, Rubén Araque, ha explicat que els treballs per a canviar la gespa artificial consistiran en el desmuntatge de tots els elements de les pistes, com les xarxes i, la renovació de la superfície de joc de les pistes que estaven deteriorades després de molts anys d’ús. El propòsit d’estes obres, que estan sent escomeses per una empresa local, per a substituir tot el ferm per un nou és continuar amb la millora de les instal·lacions esportives municipals i facilitar la pràctica d’estes disciplines en el municipi.

L’edil ha explicat que estos treballs inclosos dins del Pla d’Inversions de la Diputació de València, compten amb una inversió de 24.000 euros. D’altra banda, l’edil ha avançat que ja s’han licitat les obres de substitució del paviment de gespa artificial i millora de l’accessibilitat del camp de futbol 8 per un import de 59.311 €.

- Advertisement -
CatalanSpanish