Benaguasil celebra la seua III fira de Reis

Els actes programats tindran lloc en el Centre Multifuncional BClub.

PublicitatAVL

Un any més, l’Ajuntament de Benaguasil està immers en l’organització d’activitats d’oci saludables i culturals per a tota la família en l’època de Nadal i Reis.

Durant els pròxims 2 i 3 de gener en horari de matí i vesprada (11h14h i 16h a 20h) es duran a terme diverses activitats per als xiquets i xiquetes de Benaguasil. Tallers didàctics, inflables, jocs tradicionals, circuit de cotxes, rocòdrom o bou mecànic són algunes de les activitats que podran gaudeixen els més xicotets de la casa.

PublicitatRovira  

En paraules de la regidora de festes Ana Aleixandre “des de l’equip de govern local tenim molt clar que la nostra prioritat són les famílies i poder dur a terme a Benaguasil activitats de dinamització i oci”.

A més de la Fira de Reis, el pròxim 4 de gener la Casa de la Joventut acollirà a Les seues Majestats els Reis d’Orient perquè tot el que vulga puga acostar-se a depositar les seues cartes reals.

Per a finalitzar tots els actes programats, el 5 de gener recorrerà pels carrers de Benaguasil la tradicional cavalcada de Reis a partir de les 18h.

Publicitat