El govern municipal de Benaguasil posa en marxa en 8 mesos el 30% de les seues propostes electorals

La seua finalitat de les quals és "continuar buscant la millora de la qualitat de vida de les persones en les diverses àrees de gestió municipal".

PublicitatAVL

En este mes de gener es compleixen 8 mesos de legislatura als ajuntaments d’Espanya i des del govern local de Benaguasil es fa un “balanç positiu” de totes les actuacions dutes a terme la finalitat de les quals és “continuar buscant la millora de la qualitat de vida de les persones en les diverses àrees de gestió municipal”.

Així doncs, les propostes electorals per als quatre anys de legislatura plantejades per l’alcalde i diputat provincial Ximo Segarra i el seu equip, s’han vist aconseguides en un 30%. Una dada, que des de l’equip de govern consideren òptim i que no fa més que “animar-nos a continuar treballant per als veïns de la nostra localitat posant en marxa, iniciatives que ajuden a les persones, basades en la gestió responsable, el respecte i la proximitat”.

PublicitatRovira  

Propostes com l’adquisició de drons per a vigilar l’horta, la creació d’un portal d’ofertes d’ocupació, el programa d’activitats i oci saludable Benaguasil Cuida’t, les inversions en el C.P Luis Vives, les millores en escoles infantils, activitats inclusives, campanyes de respecte de l’entorn, el Pla d’Igualtat, la reforma del Carrer Garbí i Montgó, el reasfaltat de carrers i camins rurals, millores en el Casal dels Majors o els pressupostos participatius són una realitat de compromisos adquirits en les passades eleccions del mes de maig de 2019.

Publicitat