Rescatada una persona d’avançada edat en condicions crítiques de salut desaparegut ahir a Benaixeve

La Guàrdia Civil en el dia d'ahir ha localitzat i auxiliat a un home de 78 anys desaparegut en una zona de muntanya de difícil accés de la localitat d'Utiel

En la vesprada del dia 19 de novembre de 2018, la Guàrdia Civil de València va tindre coneixement que una persona de 78 anys es trobava desapareguda per la zona de Casas de Medina propera a la localitat d’Utiel.

Immediatament efectius de la Guàrdia Civil, tant de Seguretat Ciutadana com la Unitat Aèria d’Helicòpters, Grup de Rescat en Muntanya i Servei Cinològic es van desplaçar fins a la zona aproximada on podria trobar-se aquesta persona, per a iniciar la seua cerca i auxili.

En una cerca exhaustiva per terra i aire, i després de realitzar multitud de vols, l’helicòpter per la zona i en coordinació amb el Grup de Rescat de Montana i amb l’aplicació del dispositiu LIFELINE, en la vesprada d’ahir, es localitza en el vessant d’un barranc de difícil accés a la persona desapareguda.

Aquest home de 78 anys en un primer examen visual presentava signes de desorientació i hipotèrmia, a més de diferents contusions, i una gran feblesa que li impedia caminar.

Per això, els agents es van apressar a rescatar-ho amb la dificultat afegida de les inclemències meteorològiques i el seu difícil accés.

Tot seguit va ser traslladat fins a l’Hospital de Requena en una ambulància.
Gràcies a la professionalitat i determinació que van demostrar els guàrdies civils en aquesta actuació van aconseguir auxiliar a aquesta persona evitant així un mal major.

Publicitat