Benestar Social obri la campanya contra el fred

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Benestar Social que dirigeix José Luis López, ha engegat el programa d’atenció a persones sense llar davant l’arribada del fred, que abasta fins al 30 d’abril i estableix un protocol d’actuació especial davant situacions d’alerta per baixes temperatures o inclemències meteorològiques.

El programa contra el fred compta amb un equip responsable de controlar si alguna persona sense sostre està dormint en el carrer i d’informar-lo sobre els recursos que es disposen en la ciutat per a acollir-los durant la nit, en aquest cas l’alberg de Càritas. Aquest equip s’ha reunit esta setmana per ultimar tots els preparatius.

El regidor ha explicat que “aquest protocol ens permet parar esment social i assistencial a Castelló a les persones transeünts i persones sense llar que resideixen en la ciutat i no disposen d’habitatge i intensificar aquesta atenció coincidint amb l’arribada del fred”.

En cas d’alertes per baixes temperatures o inclemències meteorològiques, l’alberg municipal disposarà dels mitjans humans i materials necessaris per a acollir a les persones que ho sol·liciten en aquestes circumstàncies, segons arreplega el conveni signat entre l’Ajuntament i Càritas.

López ha expressat el seu agraïment a Càritas “per la seua dedicació i el seu treball durant tot l’any per les persones sense sostre, una dedicació que s’intensifica en aquests mesos de tardor i hivern en els quals les persones que acudeixen a l’alberg reben la millor calidesa humana que es pot prestar”. Així mateix, ha destacat la labor de la Policia Local, Creu Roja i Serveis Socials per a reforçar l’atenció a persones sense llar en cas de necessitat.

" "
CatalanSpanish