6.3 C
Valencia

Benetússer crea un banc d’ordinadors per a reduir la bretxa digital

Els veïns i veïnes podran depositar el material tots els dilluns de 9 a 13 hores en el CIJ de Benetússer

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de Benetússer ha posat en marxa el ‘Banc d’ordinadors’, un nou programa que s’emmarca dins del Pla de Recuperació Econòmica i Social municipal i que consta de diverses fases.

“Amb este programa volem que les persones que no poden accedir a la tecnologia per falta de recursos puguen comptar amb un ordinador en cas que el necessiten per motius d’estudi o treball. Volem tancar així la bretxa digital existent i fomentar la igualtat d’oportunitats”, ha explicat el regidor de Joventut, Denis Madrid.

El programa, cogestionat per la Regidoria de Joventut i la d’Informàtica, consta de quatre fases. En una primera es recollirà el material (ordinadors o components –torres, portàtils, teclats, ratolins, altaveus, càmeres web…-) que els veïns i veïnes podran depositar en el CIJ de Benetússer tots els dilluns de 9 a 13 hores.

Una vegada es tanque el termini de recollida, es passarà a revisar per professionals el material entregat per la ciutadania per a fer un primer garbellat i saber quines peces es poden reciclar i quines peces no.

- Publicitat -

Després d’esta segona fase es realitzaran els tallers de recuperació, en els quals es farà la posada a punt d’ordinadors, deixant-los totalment operatius per al seu ús.

La quarta i última fase és la del lliurament de material a la gent que més ho necessita, prioritzant a aquelles persones que necessiten comptar amb un equip informàtic per motius laborals o educatius.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,562FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià