Benetússer recapta més de mil quilos per al banc d’aliments de la Creu Roja a en la Sant Silvestre

La tercera edició de la Sant Silvestre de Benetússer que es va celebrar ahir va recaptar més de mil quilos d’aliments no peribles i productes per a la higiene personal destinats al banc d’aliments de Creu Roja. Van participar més de 500 persones que van disfrutar d’una vesprada divertida i solidària. Amb la celebració d’esta tercera edició, la prova es consolida dins de la programació d’actes nadalencs que cada any s’organitza des del consistori.

Com en les passades edicions, la inscripció a la carrera era gratuïta a canvi que cada corredor aportés almenys un quilo d’aliments no peribles. A la gran afluència de públic es va sumar l’Associació de Carnestoltes de Benetússer que va aportar un gran paquet d’aliments recaptats en una acció anterior. En total van ser més de mil quilos d’aliments per a Creu Roja el que suposa un record en les tres edicions de la Sant Silvestre Solidària de Benetússer que s’han celebrat.

Veïns i veïnes de Benetússer i de localitats de la comarca van disfrutar d’un xicotet recorregut de tres quilòmetres i mig en el qual el més important era divertir-se i lluir les seues disfresses. Va haver-hi premis per als corredors millor caracteritzats i sorteig de premis de les empreses i comerços locals col·laboradors. “Una vegada més hem de felicitar-nos per l’enorme lliçó de solidaritat que donem en cada Sant Silvestre. Aquest any mil quilos de menjar amb la qual segur que es podrà ajudar a molta gent. Gràcies a tots els participants i per descomptat a totes les empreses que col·laboren”, explicava Rafael del Ric regidor d’Esports.

La carrera, organitzada per les regidories de Festes i Esports de l’Ajuntament de Benetússer, va comptar amb la col·laboració dels tres clubs d’atletisme de la localitat, el CA JR Brunelec, CC A la Marxeta i el Club Atletisme Benetússer.

Festa de Nit de cap d’any

El següent acte dins de la programació de nadal de l’Ajuntament serà la gran festa de Nit de cap d’any organitzada a la plaça de l’Església. Es podrà menjar els raïms escoltant les dotze campanades de la parròquia de La nostra Senyora del Socors. Després dels raïms, hi haurà orquestra per rebre amb música el 2018.