19:10 - domingo, 1 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Una festa a Beniarrés acaba en un botelló en el saló de plens

Les festes moltes vegades s’en va de les mans i no ixen com s’havia planificat. A Beniarrés en este cas va acabar embolicada en polèmica per a l’edil del PP, Francisco Sellés, qui va assistir el dissabte a la nit a la festa de cinquens que es va celebrar en la plaça de l’Església i que va acabar dins del consistori.

Encara que en les imatges no apareix el regidor del PP, els grups de l’oposició, Compromís i PSOE, asseguren que va ser este qui va obrir i va permetre que la resta d’integrants del grup seguiren prenent copes dins de les diferents estades.

Les fotografies, que des de llavors circulen a través del servei de Whatsapp, mostren com diverses persones es van asseure en el saló de plens i es van posar, a manera de capa, les banderes de la Comunitat Valenciana i de la Unió Europea.

Beniarrés està des del dijous sense alcalde, després que Luis Tomás renunciara al càrrec per motius personals.

En les fotografies es veu un grup de gent, amb les samarretes de l’aniversari de qui serà el pròxim alcalde de Beniarrés, Francisco Sellés, fent-se fotos en la taula de l’alcalde o embolicats en les banderes del despatx. Ivan Jordà de Compromís critica que “l’alcalde que serà investit en els pròxims dies va obrir l’Ajuntament per a fer botelló i celebrar els seus 45 anys”, i ha anunciat que ha interposat una denúncia davant la Guàrdia Civil per ofenses a símbols i emblemes. Els socialistes, a través d’un comunicat, van mostrar la seua preocupació i indignació pels fets ocorreguts “a altes hores de la nit” en l’ajuntament.

Segons el PSOE, “no és la primera vegada que s’utilitza la institució per a muntar ‘saraos’ que gens tenen a veure amb la funció del consistori”, per la qual cosa exigeixen la dimissió immediata del regidor del PP que “ha obert el saló de plens per a continuar allí una festa”.

Està previst que siga precisament el regidor Francisco Sellés siga nomenat alcalde el pròxim 8 de juliol.

Get notified whenever we post something new!

spot_img

Create a website from scratch

Just drag and drop elements in a page to get started with Newspaper Theme.

Continue reading

Ya suenan las fallas: Las 26 preseleccionadas para fallera mayor y fallera mayor infantil 2024

Descubre a las 26 preseleccionadas para Fallera Mayor de Valencia 2024. Detalles, historias y pasión detrás de cada candidata. ¡Conoce a las futuras representantes!

Valencia presenta escriva.org: Acceso universal a las obras del fundador del Opus Dei

Descubre escriva.org, el portal que ofrece las obras de san Josemaría Escrivá en más de 20 idiomas, optimizado para personas con discapacidad visual.

Los prestigiosos economistas Daniel Lacalle y José Carlos Díez, impartirán clase en el MBA de la Cámara de Comercio de Valencia

El objetivo del máster está orientado a enriquecer aún más la formación de los futuros líderes empresariales, brindándoles una perspectiva práctica y profunda de la economía y de los negocios en el ámbito local e internacional.

Enjoy exclusive access to all of our content

Get an online subscription and you can unlock any article you come across.