Detinguda una persona per tràfic de drogues, tinença il·lícita d’armes i falsedat documental a Benicarló

Publicitat

La Guàrdia Civil ha detingut a un home com a suposat autor d’un delicte de tràfic de drogues, tinença il·lícita d’armes i falsedat documental.

L’actuació de la Guàrdia Civil es va iniciar durant un servei preventiu de seguretat ciutadana, quan els agents que es trobaven realitzant un control de persones i vehicles pel terme municipal de Benicarló, van procedir a donar l’alt a un vehicle que va alçar les sospites dels agents.

PublicitatRovira  

Després d’identificar al seu ocupant i realitzar un registre de l’interior del vehicle, els guàrdies civils van trobar a l’interior del maleter un total de cinc armes llargues de foc no registrades a Espanya, i diverses drogues, entre elles 1.098 grams d’amfetamina, 20 grams de cuina i 970 euros en efectiu.

Per aquest motiu la Guàrdia Civil va procedir a la detenció d’aquesta persona, un home de 63 anys, com a suposat autor d’un delicte de tràfic de drogues.

Continuant amb les gestions la Guàrdia Civil en col·laboració del gos de detecció de drogues de la Policial Local de Benicarló, va realitzar una entrada i registre en l’habitatge del detingut situada en la localitat de Benicarló, on els agents van descobrir diferents aparells utilitzats per al tràfic de drogues tals com bascula de precisió, embolcalls per a dosar, 1.620 grams de substància utilitzada per al tall de la droga i una carabina.

Els agents van realitzar diferents consultes a través de la Sala de Coordinació Duanera, situada en la localitat fronterera d’Hendaia (França), esbrinant que el detingut havia presentat un permís de conduir Belga fals i que ja li constaven antecedents a França i Bèlgica per tinença il·lícita d’armes, organització criminal, amenaces i robatoris.

Finalment la Guàrdia Civil li ha imputat delicte de tràfic de drogues, tinença licita d’armes i falsedat documental.
L’actuació va ser duta a terme per efectius de la Guàrdia Civil del Lloc de Benicarló.

Les diligències instruïdes han sigut entregades al Jutjat de 1a Instància i Instrucció número 5 de Vinaròs, el qual va ordenar l’ingrés a la presó del detingut.

PublicitatJuega Limpio Orihuela