12.5 C
Valencia

Benicarló promociona la Festa de la Carxofa en la fira Mediterranean Gastrònoma

Gastrònoma és una de les cites gastronòmiques més importants de l'any a tot Espanya.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Turisme Benicarló participa en una taula redona sobre esdeveniments gastronòmics amb valor turístic explicant les singularitats de la Festa de la Carxofa. Gastrònoma és una de les cites gastronòmiques més importants de l’any a tot Espanya.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha participat en la fira Mediterranean Gastrònoma per a promocionar la Festa de la Carxofa en el marc d’una jornada sobre esdeveniments gastronòmics amb valor turístic organitzada per Turisme Comunitat Valenciana. Cardona ha explicat les singularitats de la Festa, no només com a cita gastronòmica indiscutible, sinó com a element desestacionalitzador del turisme a Benicarló.

«El valor de la Festa de la Carxofa —ha explicat la regidora— està en la gran capacitat d’atracció que té en ple hivern, des de finals de gener fins al març, la qual cosa ens permet incrementar notablement les pernoctacions, que arriben fins al 90%, i l’aforament als restaurants».

Isabel Cardona ha detallat que «la Festa suposa un potent element de cohesió entre el sector agrícola i el de la restauració, sense oblidar la importància de la vessant formativa que representa la participació activa en la Festa del Centre Integrat Públic de Formació Professional (CIPFP)».

- Publicitat -

La regidora ha destacat la importància de «posicionar el nom de Benicarló entre les principals destinacions turístiques gastronòmiques en un esdeveniment del nivell de Gastrònoma» i ha reconegut que «gràcies als productes de primera qualitat que tenim a Benicarló podem aspirar a estar presents en les fires més importants del sector».

Cardona ha remarcat que «la promoció de la gastronomia i del turisme gastronòmic són una de les principals apostes de l’Ajuntament de Benicarló, ja que no només engloba el sector de la restauració, sinó que incorpora altres valors com la cultura, la sostenibilitat del territori o el procés d’elaboració dels productes de la terra i el mar».

- Publicitat -

Gastrònoma és una de les cites gastronòmiques més destacades del calendari nacional i enguany, tot i haver reduït la participació a causa de la pandèmia, ha aconseguit reunir més de 20 estrelles Michelin.

La jornada d’ahir diumenge va comptar amb destacats cuiners, entre ells, el xef Raúl Resino, propietari d’un restaurant a Benicarló distingit amb una estrella Michelin i un sol Repsol. Resino va valorar el peix com a producte de qualitat en diferents plats elaborats amb arròs.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,555FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià