L’Ajuntament de Benicarló rep un premi de FOTUR per la XXV edició de la Festa de la Carxofa

FOTUR entregarà avui el guardó a l'Ajuntament en la categoria d'Institucions. Pedro Cavadas, Ricardo Caballer i Annick Thebia Melsan completen els guardons.

426

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, recollirà aquesta vesprada, en representació de l’Ajuntament, el premi que li ha atorgat FOTUR amb motiu de la XXV edició de la Festa de la Carxofa. L’acte d’entrega es durà a terme en el transcurs de la Gala del XLIII Aniversari de la Federació i Associacions Federades i l’XI edició dels Premis FOTUR, que se celebra en el Centre de Desenvolupament Turístic de la Comunitat Valenciana.

A banda dels premis empresarials, la llista de guardonats la completa el pirotècnic Ricardo Caballer, la francesa Annick Thebia Melsan, qui ha treballat per a l’ONU i la UNESCO i ha estat la impulsora de la inclusió de València en la Ruta de la Seda, i el prestigiós cirurgià valencià Pedro Cavadas, encarregat de més de 1.800 intervencions anuals i impulsor de la fundació que porta el seu nom i que proporciona cirurgies reconstructives gratuïtes en l’Àfrica Oriental.