29.8 C
Valencia

Benicarló reobrirà el 6 de maig el Mercat del Dimecres

Per tal de garantir el distanciament social, les parades es traslladaran a la plaça de la Constitució. L'horari de venda al públic serà de 8.00 a 13.00 hores.

- Publicitat -AVL

El tradicional Mercat del Dimecres tornarà a Benicarló a partir del 6 de maig, però només la secció d’alimentació, és a dir, les parades de fruita i verdura. La Regidoria de Comerç treballa des de fa dies per tal de confeccionar un pla de seguretat que permeta garantir el distanciament social entre les parades i els clients i així evitar acumulacions.

La primera decisió ha estat traslladar el Mercat a la plaça de la Constitució, un espai molt més ampli que els voltants del Mercat Central, on tradicionalment s’establien les parades de fruita i verdura.

La regidora de Comerç, Clara Cid, ha assegurat que «el Mercat es farà amb totes les garanties de seguretat, tant per als paradistes com per als clients» i ha detallat que «es farà una delimitació perimetral amb tanques i les parades estaran separades tres metres una de l’altra». A més, hi haurà una separació delimitada entre la parada i la persona compradora i totes les parades disposaran de gel desinfectant.

A partir del 6 de maig, i mentre no es modifiquen les condicions i les exigències de seguretat, el Mercat del Dimecres de fruita i verdura s’ubicarà a la plaça de la Constitució en horari de 8.00 a 13.00 hores. De moment, han confirmat la seua assistència 13 parades, la majoria productores de la zona que vendran productes de collita pròpia.

Per tal de tranquil·litzar, tant a les persones venedores com a les consumidores, la regidora ha remarcat que «l’Ajuntament garantirà el compliment de totes les mesures de seguretat que s’han dictat des de la Generalitat».

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià