23.2 C
Valencia

Benicarló s’adherirà al programa Erasmus per a acollir estudiants en pràctiques de Bédarieux

La firma del conveni permetrà que els estudiants practiquen especialitats com climatització, electricitat o manteniment d'edificis en el si de la Brigada d'Obres i Serveis. Els alumnes procedeixen del centre de formació professional LP Fernand Leger de Bédarieux, localitat propera a Montpeller, al sud de França

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Benicarló firmarà en breu un conveni amb l’institut de formació professional LP Fernand Leger de Bédarieux, al sud de França, per tal de poder acollir els seus alumnes per a realitzar pràctiques a la Brigada d’Obres i Serveis. Els estudiants podran posar en pràctica els coneixements adquirits en les especialitats de climatització, electricitat, fontaneria i manteniment d’edificis.

El contacte amb el centre educatiu francés s’ha fet a través del Centre Integrat Públic de Formació Professional de Benicarló, amb qui l’institut francés està duent a terme un programa Erasmus per tal que els alumnes francesos puguen fer pràctiques en centres públics o privats de Benicarló.

Les pràctiques podran ser efectives una vegada l’Ajuntament i el centre educatiu francés firmen el conveni, que s’espera que serà en breu. Així ho han acordat l’alcaldessa de Benicarló i responsable de l’Àrea d’Educació, Xaro Miralles, en una reunió mantinguda recentment amb representants del centre.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,773FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Borriana redistribuirà les seues àrees de competència delegades per l’Alcaldia

Després de la dimissió del regidor socialista Javier Gual "per motius personals" i la pròxima incorporació d'Ester Meneu en l'equip municipal de govern.

Detectats brots de coronavirus a Castelló, Orpesa, Onda i Benicarló

La província de Castelló ha registrat en 24 hores un total d'11 brots.

Sanitat prorroga durant 21 dies més les mesures restrictives per a la Comunitat Valenciana des de dilluns que ve

La Comunitat Valenciana registra 707 nous casos de coronavirus i 688 altes a pacients

L’AVL reivindica la figura literària de Carmelina Sánchez-Cutillas

Dona rebel, apassionada, lluitadora, forta, a més d’escriptora excepcional de les lletres valencianes del segle XX han sigut alguns dels molts qualificatius pronunciats en la Jornada Feminari en homenatge a Carmelina Sánchez-Cutillas, Escriptora de l’Any 2020, organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

La Generalitat convoca oposicions per a formar part de l’escala d’orientadors de Labora

Amb aquestes proves Labora pretén oferir estabilitat a un servei fonamental per a la ciutadania
- Advertisement -

: Valencià