Benicarló i Vinaròs acolliran de manera conjunta el tercer Fòrum de Mercats

El tercer Fòrum de Mercats de la Comunitat Valenciana, tindrà lloc el pròxim dilluns 16 d’octubre, organitzat de manera conjunta pels Ajuntaments de Benicarló i Vinaròs, amb el suport de la Conselleria de Comerç. El fòrum porta per lema ‘Mercats municipals: una opció de futur?’.

La regidora de Comerç, Rosana Marzá, ha presentat aquest matí, junt amb Domènec Fontanet, regidor de Comerç de l’Ajuntament de Vinaròs, i als representants dels venedors dels mercats municipals de Benicarló i Vinaròs, Rebeca Foix i Àngel Martínez, la programació del tercer Fòrum de Mercats de la Comunitat Valenciana.

Les activitats començaran a les 10.00 hores al Vinalab de Vinaròs amb la recepció dels assistents, i continuarà tot el matí amb diverses ponències i presentacions. A les 14.00 hores, el fòrum es traslladarà al Magatzem de la Mar de Benicarló, on tindrà lloc el dinar, a més d’una ponència, una experiència pràctica i la presentació de les conclusions.

Marzá ha declarat que, ”per a nosaltres és un honor que la Conselleria haja escollit els nostres municipis en el primer fòrum que s’organitza a la província de Castelló”. A més, la regidora ha afegit que “una de les particularitats a destacar que tenen els dos mercats és que obrin a les vesprades amb productes de la mar de qualitat”.

Encara que el fòrum va adreçat especialment als responsables municipals de comerç i mercats, a les associacions de comerciants i als mateixos venedors dels mercats, l’assistència és lliure, tot i que els interessats s’han de registrar de forma gratuïta a http://bit.ly/inscripcio_3forum_mercat.

ValenciàEspañol