22.4 C
Valencia

Benicàssim acorda adherir-se a la Xarxa d’Entitats Locals

L'ajuntament està treballant en la realització del Pla d'Acció pel Clima i l'Energia Sostenible (PACES)

- Publicitat -AVL

El compromís de l’Ajuntament de Benicàssim pel compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) és ferm i ara s’ha reforçat amb l’acord per a adherir-se a la Xarxa d’Entitats Locals per a desenvolupar els ODS de l’Agenda 2030 de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

El ple ordinari del mes de juny ha aprovat per unanimitat una moció que es convertirà en declaració institucional i amb la qual l’ajuntament ratifica el seu compromís per aconseguir la sostenibilitat en tots els seus plans: social, econòmic, ambiental i cultural.


La regidora de Desenvolupament Sostenible, Cristina Fernández, ha comentat que “des d’esta regidoria, creada en la present legislatura, es treballa en una estratègia global i integradora, que ens permeta afrontar el compromís de Benicàssim amb l’Agenda 2030 i integrar tots els ODS en totes les actuacions”. L’edil afig que actualment, el consistori, a través de la regidoria de Desenvolupament Sostenible, està treballant en la realització del Pla d’Acció pel Clima i l’Energia Sostenible (PACES) del nostre municipi en l’horitzó 2020-30 “per a poder marcar un full de ruta conjunt amb totes les àrees de govern que ens permeta establir accions de mitigació i adaptació al canvi climàtic, necessàries per a fer front a la crisi climàtica en la qual ens trobem”.

La Xarxa d’Entitats Locals per a desenvolupar els ODS de l’Agenda 2030 té, entre altres, els objectius de promoure el coneixement, sensibilització i implementació dels ODS de l’Agenda 2030 en les entitats locals espanyoles, així com enfortir i legitimar el paper estratègic que juguen les autoritats locals en el desenvolupament de l’Agenda 2030 a Espanya. També es marca com a objectiu actuar com a fòrum d’intercanvi i experiències entre els Governs Locals que integren la Xarxa, a més d’oferir serveis d’assessorament i assistència per als seus membres.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha recordat que des del 2008 l’Ajuntament de Benicàssim és membre de la Xarxa Espanyola de Ciutats pel Clima i per segona legislatura consecutiva forma part del Consell de Govern d’esta Xarxa. “Seguirem pas a pas en la integració de les estratègies de sostenibilitat que ens permeten demostrar dia a dia el nostre compromís amb les persones, amb el planeta i amb l’economia”, ha finalitzat la primera edil.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,789FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló consciència en la protecció dels ecosistemes amb una solta de tortuga a la platja

Un centenar de persones participa en la campanya ambiental celebrada aquest cap de setmana amb motiu del Dia Marítim Mundial

Turisme programa noves visites guiades i teatralitzades per als últims mesos de 2020

L'oferta d'activitats impulsades per a reconéixer Castelló es prolonga després d'un estiu en el qual ha dinamitzat la ciutat

Un accident de cotxe a Corbera deixa 3 ferits, dos d’ells menors

Les tres persones han sigut tralladades a l'Hospital de la Ribera i a la Fe de València.

María José Lloria serà la comissionada d’Atenció Primària i Comunitària del Sistema Valencià de Salut

Lloria és directora d'Infermeria d'Atenció Primària del departament de Salut València - La Fe des de l'any 2014.
- Advertisement -

: Valencià