El positiu de l’alcaldessa de Benicàssim obliga a estendre el rastreig als contactes més propers

Als membres de la corporació se'ls hi va comunicar ahir el positiu per COVID de Susana Marqués que ha presidit este dilluns les comissions de forma telemàtica.

Els membres de la corporació municipal de Benicàssim rebien ahir diumenge la comunicació de què es cancel·laven les comissions informatives presencials previstes per a este dilluns i que es portarien a cap de manera telemàtica. La raó, el positiu de l’alcaldessa del municipi Susana Marqués que este matí participava, telemàticament a les comissions.

De moment, com indiquen algunes veus properes a la primera edil, l’origen del contagi se sospita que és d’àmbit familiar, però tot i això, i com estipula el protocol una vegada confirmat el positiu, la prova PCR per descartar més casos caldrà fer-la a totes aquelles persones que hagen tingut contacte més proper, tant a l’àmbit laboral com social.

Cal ressaltar que pel que fa a les membres de la corporació municipal, l’última trobada presencial va estar el passat dilluns 5 d’octubre, en les comissions, però que es van celebrar al saló de plens per poder mantenir el distanciament. Però tot i això, la majoria, per responsabilitat, estan este matí als seus domicilis i esta vesprada es desplaçaran a les instal.lacions de la mutua per sotmetre’s a la prova per detecció de COVID.

De fet, com ha pogut saber Actualitat Valenciana, la Mútua ja està informada del cas de manera que puguen valorar si és necessari prendre mesures addicionals o complementàries a les que ja està portant a terme Salut Pública arran del positiu de Susana Marqués.CatalanSpanish