Benicàssim Belle Époque entrega els premis dels concursos de la VIII edició

Els guardonats són Rubén Paricio, Adrián Momparle, José Cintas, Pepe Lorite, Ezequiel Coma i Mar Alemany; Lucie Moisette ha rebut una menció especial.

La Sala Escena del Teatre Municipal Francesc Tàrrega de Benicàssim ha acollit la gala d’entrega dels premis dels concursos realitzats durant la vuitena edició de Benicàssim Belle Époque.

La implicació de participants en les diferents activitats va augmentant any rere any, i això es demostra amb els 154 inscrits en els diferents concursos convocats. En el cas de la pintura ràpida, 19 són els participants en la present edició, i el primer premi ha recaigut en Rubén Paricio Font amb l’obra Escales de Villa Victoria. El primer premi està dotat de 700 euros en metàl·lic, un trofeu diploma i la cessió de la Sala Abadia per a una exposició monogràfica durant un mes. L’accèssit, amb un premi de 300 euros, ha sigut per a Adrián Momparle de la Encarnación amb l’obra Benicàssim Belle Epoque Light.

Rovira  

En l’apartat de fotomarató, hi ha hagut 51 inscrits i José Cintas s’ha alçat amb el primer premi, dotat amb 500 euros, un trofeu diploma i una exposició fotogràfica en la Sala Abadia durant un mes. Per la seua banda, Pepe Lorite ha aconseguit l’accèssit, amb un premi de 250 euros.

Finalment, en vestimenta, on van participar 84 persones, s’han entregat un total de tres premis que han recaigut en Ezequiel Coma Pérez en la categoria d’adults (amb un premi de 150 euros i obsequi), Mar Alemany García en la categoria infantil (amb un obsequi), i Lucie Moissette, que ha rebut una menció especial.

Cal destacar que el jurat d’enguany ha comptat amb la col·laboració del pintor Melchor Zapata i el fotògraf Antonio Pradas.

La regidora de Turisme, Cristina Fernández, ha destacat que Benicàssim Belle Époque “tracta d’unir dues coses molt importants com són la posada en valor de les tradicions de Benicàssim i la seua història recent i la promoció d’allò que és el motor de l’economia local, el turisme, és a dir, dos puntals de la ciutat”.

Per la seua banda, l’alcaldessa, Susana Marqués, ha ressaltat la gran participació que compte l’esdeveniment any rere any, no només quant a inscrits en els diferents concursos sinó en tota la gent que participa en la mostra costumista, que suma uns 500 participants “a més dels aproximadament 25.000 visitants que van poder rememorar durant tres dies l’època de màxima esplendor de les nostres emblemàtiques vil·les”. “Un esdeveniment que ja està consolidat en el programa del municipi i amb el que aconseguim que durant estos dies del mes de setembre el passeig Pilar Coloma congregue gran activitat”, ha finalitzat Susana Marqués.

PublicitatJuega Limpio Orihuela