30.2 C
Valencia

Benicàssim consciencia sobre educació mediambiental al “mercat dels dijous”

Dos educadores i una formadora ambiental han explicat als comerciants la forma correcta de separar el cartó i deixar-lo separat dels contenidors per a aconseguir una recollida diferenciada d'este residu.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la Regidoria i Àrea de Medi Ambient, ha traslladat al ‘mercat del dijous’ la campanya d’educació ambiental per a conscienciar a la ciutadania de la importància de cuidar de l’entorn i aconseguir, entre tots, un municipi més net.

Durant el desenvolupament del ‘mercat del dijous’ situat al carrer Joan Carles I i adjacents, dos educadores i una formadora ambiental han explicat als comerciants la forma correcta de separar el cartó i deixar-lo separat dels contenidors per a aconseguir una recollida diferenciada d’este residu.

Com ha afegit la regidora responsable de l’àrea, Elena Llobell, “amb esta acció portem el punt de reciclatge de cartó a l’interior del recinte del mercat i així facilitem esta labor a tots els venedors”.


Aqueix servei de proximitat també s’ha traslladat als clients que han acudit al mercat i, en este cas, se’ls ha repartit un fullet informatiu amb les normes d’ús per a mantenir un municipi net i el contingut presta especial del qual atenció a l’horari i quantitats de depòsit tant de voluminosos, com de podes i resta de residus en l’ecoparc municipal i ecoparc mòbil. Recordar que l’horari establit per a depositar les bosses de fem en els contenidors és de 20 a 23 hores i quant a la recollida de voluminosos i residus de jardineria, l’Ajuntament de Benicàssim disposa d’un servei gratuït i cal telefonar al 964300996.


La campanya de conscienciació mediambiental es repetirà cada dijous en el mercat setmanal on a més, es repartiran, a partir del pròxim dijous, borses de gran capacitat als comerciants perquè puguen recollir i depositar en el seu interior els residus generats durant la jornada en els seus llocs. A més, des del passat 16 de juliol, els educadors ambientals estan realitzant esta labor d’informació de proximitat cada dia al llarg de tot el terme municipal
Recordar que els educadors ambientals formen part del Pla d’Ocupació mitjançant el qual l’ajuntament ha reforçat la plantilla municipal amb la contractació de 25 persones per un període de tres mesos, de les quals 10 persones estan destinades al projecte d’Educació Ambiental, coordinades per l’Àrea de Medi Ambient.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,817FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló de la Plana regista un nou focus de coronavirus per contacte social

Castelló de la Plana te 228 casos actius de coronavirus

Detectat un nou focus de coronavirus a Guadassuar per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 58 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat detecta un nou focus de coronavirus a Alberic amb 7 persones contagiades

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 70 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat torna a detectar un brot de coronavirus a Banyeres de Mariola per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d’informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Alzira suma 3 focus més de coronavirus amb 18 casos en 24 hores

Tots els contagiats han sigut per contacte social.
- Advertisement -

: Valencià