17 C
Valencia

Benicàssim deté les obres del carrer Bisbe Serra per minimitzar les molèsties en Setmana Santa

- Publicitat -AVL
- Publicitat -
  • Durant les dos pròximes setmanes es paralitzaran els treballs i el consistori tracta d’organitzar que es produïsquen els menys inconvenients possibles per als residents.

El regidor d’urbanisme de Benicàssim, Carlos Díaz, ha anunciat la paralització de les obres del carrer Bisbe Serra durant els pròxims quinze dies per evitar molèsties als turistes i residents de la zona que aprofiten les vacances de Setmana Santa per passar uns dies als seus apartaments. Amb aquesta acció, es compleix el compromís que va aconseguir l’alcaldessa del municipi, Susana Marqués, amb els veïns i empresaris de la zona en la reunió prèvia a l’inici dels treballs.

Com ha explicat Díaz “aquesta paralització no estava prevista en el cronograma previ de l’obra, però hem intervingut amb l’empresa perquè siga possible salvaguardar el descans dels veïns en aquestes setmanes en les quals els residents i visitants tornen a la nostra zona de platja”.

Marqués ha afegit també que creiem que és necessari compaginar el desenvolupament de la nostra ciutat, però també hem de donar valor a les condicions de tranquil·litat que ens exigeix ser un destí turístic. Creiem que amb un poc de coordinació i sensibilitat, podem fer compatible ambdues coses. Evidentment, sempre hi haurà molèsties quan es fan obres, però tractarem sempre, en col·laboració amb els veïns, que aquestes molèsties siguen les menys possibles. Per a això, si en unes dates tan assenyalades com aquestes, hem de detenir l’obra, doncs es fa. Màxim fins i tot, quan el carrer Bisbe Serra forma part de l’itinerari de la Mitja marató que es disputarà el diumenge 1 d’abril.

Carlos Díaz, per la seua banda ha informat també que s’ha donat instruccions als serveis municipals que no solament es paralitze l’obra, sinó que es deixe l’entorn per facilitar la mobilitat dels ciutadans i que el carrer compte amb una neteja especial que permeta tenir un entorn agradable, dins del que és un espai d’obra.

- Publicitat -

DESCRIPCIÓ DE L’OBRA

El carrer Bisbe Serra parteix des de l’avinguda Barcelona en la confluència amb la Gran Avinguda i discorre fins a la línia marítima. En el projecte d’obra s’han delimitat tres trams amb solucions i problemàtiques diferents. En totes elles, el carrer es millora substancialment i, en global es renovaran els serveis, la mobilitat i l’accessibilitat del carrer.
La principal millora, a part de la renovació de tot l’aspecte exterior del carrer, serà la modernització de tots els serveis. S’ha negociat amb les companyies de telèfons i elèctrica, una solució per eliminar les esteses aèries. A més, s’ha planificat la remodelació total de la xarxa de clavegueram, amb un branc completament nou i modern.

- Publicitat -

El pressupost total de la remodelació ascendeix a 401.180 euros i, des del moment de l’inici de l’obra, el seu període d’execució és de 4 mesos.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,311FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Les Corts Valencianes declaren Manises ‘Ciutat Valenciana de la Ceràmica’

El parlament valencià reconeix la dedicació ininterrompuda a la ceràmica del nostre municipi durant centúries i el factor únic que la caracteritza.

Gandia adjudica les obres de l’Ies Ausiàs March per 7’2 milions d’euros

Els treballs de rehabilitació integral de l’edifici original i l’ampliació del centre duraran 24 mesos.

El Casal Jove de Sagunt acull la quarta jornada de Lluna Plena

Les activitats que tindran lloc el dissabte, 28 de novembre, han sigut proposades i organitzades per l'equip de Corresponsals IES.

La Comunitat Valenciana proposa reunions de fins a 10 familiars a les celebracions nadalenques

La consellera de Sanitat Universal i Sanitat Pública, Ana Barceló, ha anunciat en una roda de premsa aquesta vesprada que la Comunitat Valenciana ha...

Castelló comptarà amb cinc nous pisos per al parc públic d’habitatge

La regidora d'Habitatge subratlla que la ciutat incrementa enguany en dotze els habitatges socials.
- Advertisement -

: Valencià