20.5 C
Valencia

Un detingut a Benicàssim per portar droga quan anava a comprar

El detingut s'havia saltat el confinament a l'excusa d'anar a comprar a un supermercat mentre portava la droga.

- Publicitat -AVL

Els Guàrdies Civils estaven prestant servei en prevenció del compliment del Reial decret de l’Estat d’Alarma, mentre
realitzaven un punt de verificació en la CV-149, van observar com un vehicle en aproximar-se i advertir la presència dels agents es va desviar per un camí paral·lel al control cap a la localitat de Benicàssim.

Esta maniobra va resultar cridanera als agents que van procedir a localitzar i identificar al conductor d’este; posteriorment van realitzar les comprovacions necessàries per al degut compliment de les restriccions, moment en el qual van apreciar una forta olor de marihuana que emanava de l’interior de l’automòbil, per la qual cosa els guàrdies civils van efectuar una inspecció d’este.

Durant el registre van trobar un compartiment entre els dos seients davanters, en l’interior dels quals hi havia una bossa de plàstic amb una substància de color verd, manifestant el conductor que es tractava de 300 grams de marihuana. Així mateix, va informar que estava passant el confinament amb uns amics a Benicàssim i que havia anat a comprar menjar al supermercat.

Després del pesatge, es va comprovar que la quantitat portada era de 323 grams de marihuana, per la qual cosa es va procedir a la detenció d’un home de 23 anys per un suposat delicte contra la salut pública, i al mateix temps se’l va informar que anava a ser proposat per a sanció per l’incompliment de les mesures ordenades en el Reial decret 463/2020 de l’Estat d’Alarma.

El detingut juntament amb les diligències instruïdes han sigut posats a la disposició dels Jutjats de Guàrdia de Castelló. L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Benicàssim.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,620FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià