La Fira d’Abril arriba a Benicàssim, amb Antonio Carmona com a plat fort

Del 27 d'abril a l'1 de maig, un total de 17 establiments d'hostaleria se sumen a la iniciativa amb una oferta gastronòmica que evoca la fira d'Abril.

L'expresident de la Generalitat Francisco Camps durant la seua declaració en el judici per la denominada causa dels vestits del cas Gürtel. EFE/Arxiu

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, la regidora de turisme, Elena Llobell, la vicepresidenta de l’associació de comerciants (Acoserbe), Lidia Martín i el president dels empresaris d’hostaleria, Luís Bas han presentat en la terrassa de la cafeteria Gambrinus, la quarta edició del Benicàssim Fusió Gastro Festival que tindrà lloc des del 27 d’abril i fins a l’1 de maig.

Marqués ha mostrat la seua satisfacció “per la consolidació d’aquest festival que acosta a milers de persones al nostre municipi a passar unes jornades divertides entre música i gastronomia. És un festival de carrer on tothom se sent benvingut i on vam demostrar que Benicàssim és punt de trobada de tots els gèneres musicals i tots els àmbits culturals”.
De manera excepcional, i en coincidir amb el pont de l’1 de maig, el festival tindrà una durada de cinc dies en els quals es viurà intensament la cultura flamenca en els carrers de Benicàssim.

El Benicàssim Flamenc Fusió Gastro Festival comptarà enguany amb un total de 26 actuacions musicals amb una programació, en la qual també hi haurà exposicions de fotografia, indumentària i tallers, tant especialitzats de música com de treballs manuals. Els escenaris d’enguany es trobaran en el Passeig Pérez Bayer, carrer La Pau, carrer Josep Barberà i CepriàPlaza Els Dolors i carrer Bisbe Serra. La resta actuacions, se celebraran en els carrers i places del municipi.

L’actuació més destacada serà, sens dubte, la d’Antonio Carmona dissabte que ve 28 d’abril a les 22.30 hores en el Teatre Municipal Francisco Tárrega.
Marqués ha assenyalat que “estem davant un dels esdeveniments que atrauen un gran públic no solament del nostre entorn, sinó de tota la província i d’altres províncies properes. De fet, més de set mil assistents, esperem que acudisquen durant aquests quatre dies a aquesta quarta edició d’aquest Benicàssim Flamenc Fusió Gastro Festival”.
A més, la regidora de turisme i comerç ha volgut destacar l’especial implicació del comerç i l’hostaleria.

De fet, durant aquests dies les cafeteries i restaurants implicats establiran menús especials amb plats típics de la gastronomia andalusa i de la fira d’abril. Uns menús que es podran consultar, quasi diàriament gràcies a la incorporació d’un codi QR que es troba en els fullets, cartells que se situaran en tots els restaurants i locals col·laboradors.

A més, els comerços implicats engalanaran els seus establiments i rebran per açò un obsequi i la possibilitat d’aconseguir el premi al millor aparador gràcies a les fotos que els internautes puguen aportar dels establiments.

: Valencià