19.8 C
Valencia

Benicàssim intensifica els tractaments contra els mosquits actuant de manera diària

L'Ajuntament reitera la sol·licitud a Conselleria per a la realització de tractament aeri.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Benicàssim continua intensificant els tractaments contra els mosquits i la setmana vinent s’actuarà de manera diària, tant en el Quadre de Santiago com en altres zones del municipi afectades per la presència de mosquits. La regidora de Sanitat, Vanessa Batalla, ha indicat que “les últimes pluges registrades juntament amb les altes temperatures que estem tenint ha comportat a una proliferació de mosquits i per això hem incrementat tant els mitjans com la mà d’obra en aquest servei amb l’objectiu de controlar la situació com més prompte millor i reduir la seua presència i proliferació”.

Segons el programa previst, durant la setmana vinent els operaris treballaran amb el canó nebulitzador tant en el Quadre de Santiago com en altres zones. Segons l’evolució durant la setmana es valorarà el manteniment dels mateixos mitjans durant els següents dies.

- Advertisement -

L’edil ha afegit que “el període de confinament ha comportat també a la falta de manteniment d’habitatges particulars on pot haver-hi aigua estancada i crear focus de proliferació de mosquits”. Referent a això, des del consistori sol·liciten la col·laboració a la ciutadania que continuen mantenint en bones condicions les piscines, tests o altres recipients similars per a evitar l’aparició de focus de cries de larves. “És molt important actuar en les zones privades per a aconseguir una major efectivitat”.

A més de les actuacions dutes a terme amb recursos municipals, l’Ajuntament de Benicàssim va aprovar en el ple d’aquest divendres una declaració institucional per a reiterar a la Generalitat Valenciana i a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública perquè incloga la zona del futur aiguamoll del municipi de Benicàssim, en els plans de treball per al tractament aeri de lluita contra el mosquit. La moció secundada per tots els grups polítics amb representació municipal també reitera la petició a la Diputació de Castelló perquè informe amb antelació suficient del pla de treball referit al tractament antimosquits,  amb l’objectiu d’organitzar, compatibilitzar i optimitzar aquest tractament amb el pla anual de l’Ajuntament. Referent a això Vanessa Batalla ha informat que la Diputació de Castelló actuarà la pròxima setmana en el terme de Benicàssim.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha afegit que “el mosquit no entén de fronteres ni de colors polítics i hem d’actuar totes les administracions de manera coordinada per a poder atallar la presència de mosquits, ja considerat un assumpte de salut pública”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

12,957FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar GVAIndustria
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Trobadorets presenta el seu nou disc ‘Paco, com en fas xalar’, de l’obra de Paco Muñoz

El cinqué disc de la banda castellonenca reuneix 13 cançons entre les quals barregen clàssics del músic valencià i versions amb l'estil propi de Trobadorets

La Comunitat Valenciana registra una cota de 1.318 positius de coronavirus en un només dia

Barceló: "Frenar l'avanç del virus depén de la màxima col·laboració de la ciutadania".

Alcalà-Alcossebre demana a la Diputació que amplie els plans d’ajudes als municipis en 2021

Francisco Juan: “Ara és el moment que, a través dels Ajuntaments, els recursos econòmics amb els quals compta la Diputació Provincial arriben als veïns i veïnes dels nostres pobles”

Els estudiants de les festes del Galileu i el col·legi major s’enfronten a multes de fins a 30.000 euros

La policia ha identificat ja a 40 estudiants que van participar en diverses festes que van tindre lloc el 26 de setembre en el Col·legi Major

Comerç distribueix bosses, samarretes, etc per a promocionar els mercats municipals de València

La ciutadania pot aconseguir estos productes exclusius comprant en qualsevol dels recintes municipals
- Advertisement -

: Valencià