29.8 C
Valencia

Benicàssim reforça el dispositiu de neteja per al Dia de les Paelles

Ecovidrio col·labora en la jornada festiva amb Ecopatrullas que recolliran els residus de vidre que es generen.

- Publicitat -AVL

Benicàssim ha preparat un dispositiu especial de neteja de cara a la celebració, el pròxim divendres 24 de gener, del Dia de les Paelles, declarat Festa d’Interés Turístic Autonòmic de la Comunitat Valenciana, i a la qual s’espera l’assistència de més de 25.000 persones.

L’Ajuntament de Benicàssim i UTE Sanejament Urbà de Benicàssim, empresa encarregada dels serveis de neteja viària i recollida de residus sòlids urbans en la localitat, repartiran unes borses per a la recollida de residus durant la celebració de la festa. Com ha explicat la regidora de Medi Ambient, Elena Llobell, els participants rebran les bosses en la plaça de les Oliveres, quan acudisquen a recollir els ferros per a cuinar les paelles. A més, també es facilitarà un díptic amb recomanacions i informació sobre el servei de recollida de fem i de voluminosos.

Una vegada concloga la jornada festiva, UTE Sanejament Urbà de Benicàssim posarà en marxa un dispositiu especial de neteja viària al carrer Sant Tomàs i adjacents. Tant els camions de recollida selectiva com les barredorres recorreran els principals carrers de Benicàssim per a facilitar la volta a la normalitat al més prompte possible. Així, el dispositiu de neteja del pròxim divendres a la nit començarà a partir de les 00.00 hores en l’extraradi i després d’això, entorn de les 02.30 hores, s’intensificarà la neteja en el nucli urbà, on s’haja desenvolupat el Dia de les Paelles.

D’altra banda, i quant a la recollida de vidre, l’Ajuntament de Benicàssim, juntament amb la col·laboració un any més d’Ecovidrio, activarà diverses Ecopatrullas que recorreran el recinte de paelles amb poals per a recollir els residus de vidre que es generen durant el festeig, especialment en els establiments d’hostaleria, a més d’informar sobre la importància de reciclar d’una forma correcta. En horari de 10.00 a 20.00 hores, les Ecopatrullas s’encarregaran de recollir el vidre i depositar-lo en els contenidors situats en diferents punts del nucli urbà.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha afegit que durant tota la setmana de festes en honor a Sant Antoni i Santa Àgueda es disposa de maquinària i personal addicional amb la finalitat de reforçar la neteja de les principals zones en les quals es desenvolupen els diferents actes, així com aquells esdeveniments que per la seua especial participació o importància, requerisquen una actuació específica.

Finalment, l’edil Elena Llobell ha informat que Ruralnostra repartirà de manera gratuïta davantals de tela en els punts on els participants podran recollir la llenya per a cuinar en esta gran festa.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,772FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

L’AVL reivindica la figura literària de Carmelina Sánchez-Cultillas

Dona rebel, apassionada, lluitadora, forta, a més d’escriptora excepcional de les lletres valencianes del segle XX han sigut alguns dels molts qualificatius pronunciats en la Jornada Feminari en homenatge a Carmelina Sánchez-Cutillas, Escriptora de l’Any 2020, organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

La Generalitat convoca oposicions per a formar part de l’escala d’orientadors de Labora

Amb aquestes proves Labora pretén oferir estabilitat a un servei fonamental per a la ciutadania

La Pobla de Vallbona destina 290.000 euros de la venda de parcel·les a inversions

Càmeres de seguretat, col·lectors per a pluvials, maquinària per a via pública i equipament de comunicació centraren la inversió afectada a venda de parcel·les.

Nuria Enguita s’incorpora com a directora de l’IVAM

El projecte de Nuria Enguita inclou un acurat treball dels fons del museu, la rellevància de la investigació, la col·laboració publicoprivada i l'activitat educativa de la institució

Metrovalencia oferirà informació en temps real sobre l’aforament dels trens en circulació

S'han instal·lat 24 pantalles informatives en període de proves en els vestíbuls de les instal·lacions més transitades
- Advertisement -

: Valencià