24.6 C
Valencia

Benicàssim compleix amb les mesures de seguretat a les platges

L'aforament en les cinc platges no ha arribat a l'aforament, segons dades del dron.

- Publicitat -AVL

.

L’amplitud dels platges de Benicàssim permet el compliment dels mesures de distanciament social i control de l’aforament establit. Així ho revela els dades registrades pel dron amb intel-ligència artificial amb el qual compta el dispositiu de seguretat als platges del municipi, capaç de detectar l’excés d’aforament o incompliment del distanciament social

En aquest sentit, durant els primeres setmanes del mes d’agost l’aforament en els zinc platges de Benicàssim no ha aconseguit el 50% de la seua capacitat total.


El dron efectua vols diaris sobre el litoral de la localitat, al matí i a la vesprada, i els dades extretes informen que els pics de major ocupació és registren als 12.30 hores durant el cap de setmana.


Concretament, el diumenge 9 d’agost a la platja Almadrava és va registrar el percentatge major d’aforament, un 46,7%, i com explica l’edil de Seguretat, Javier Alonso, “això és deu a la capacitat de càrrega d’aquesta platja, menor a uneixes altres, ja que si ho comparem amb la platja Heliòpolis, aquesta registra més comptatge de gent però la seua extensió és molt major”. Seguint amb la platja Heliòpolis, és diferència a la resta del litoral ja que el registre de major ocupació és dóna als vesprades.


Amb els dades obtingudes, Javier Alonso confirma que els platges de Benicàssim “són prou àmplies i permeten congregar a un bon nom de persones respectant la distància de seguretat establida”. En aquest sentit, i de cara a la fi de setmana del 15 d’agost, festiu a nivell nacional, l’edil recorda a veïns i visitants els recomanacions perquè l’estada a la platja seguisca el més segura, com mantindre distàncies de 1,5 a 2 metres, usar els passos habilitats d’entrada i eixida de la platja o col·locar els ombrel·els a 4 metres de distància entre els eixos. Així mateix, el servei de salvament i socorrisme és manté actiu d’11 a 20 hores, als quals es’ls uneix els informadors turístics “que ajuden a fer respectar la normativa sanitària, garantint un accés destral als platges” indica Alonso.

A més, per part de la Guàrdia Civil i Policia Local també és realitzen controls diaris quant al compliment de l’ús de mascareta, en espais que congreguen a un bon número de gent, com el passeig marítim.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha afegit que “s’està realitzant un gran esforç per a garantir la seguretat en el litoral i dónes del consistori apel·*lem a la responsabilitat tant individual com col·lectiva per a complir amb els normes establides i aconseguir amb això continuar gaudint amb totes els garanties del nostre major reclam turístic”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,795FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló, Alcalà de Xivert i Castellnovo tindran escoles noves

Benicàssim i Traiguera també rebran fons de la Conselleria d'Educació a través del pla 'Edificant' per les reformes del CEIP Palmerar i del CEIP Verge Font de la Salut, respectivament.

Quatre detinguts per un robatori amb violència i intimidació a un menor d’edat a Alfafar

Van atemorir al menor d'edat a punta d'arma blanca, robant-li així una cadena d'or que este portava.

CSIF demana informació sobre les EPIs després dels contagis entre sanitaris de Vinaròs

El sindicat es refereix a la coincidència entre els positius i les queixes del personal per una remesa de bates d'ínfima qualitat.

Vila-real celebra la festivitat del patró de la Policia Local amb una eucaristia en suspendre l’acte oficial

El ple aprova les distincions als agents que compleixen 25 anys de servei, que s'entregaran en un acte protocol·lari complint amb les mesures anti COVID-19.

Alcoi fa una actuació d’emergència per solucionar els problemes del polígon Santiago Payá

Les precipitacions violentes i intenses, acompanyades de vent de la borrasca 'Gloria' van provocar despreniments del vessant que van afectar el cunetó.
- Advertisement -

: Valencià