3.6 C
Valencia

Benicàssim per a promocionar-se com a destí turístic impulsa el màrqueting on line

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El ple de l’ajuntament de Benicàssim ha aprovat engegar el disseny d’un Social Mitja Pla de Turisme per a complementar l’objectiu de convertir al municipi en una Destinació Turística Intel·ligent (DTI). La moció presentada pel PP, ha rebut el suport de tots els grups polítics municipals. Com ha explicat la regidora de turisme, Elena Llobell, “des de Benicàssim comencem aquest camí per la modernització en l’estudi de Smart City. Posteriorment, s’ha presentat la nostra adhesió com a Destinació Turística Intel·ligent (DTI) a l’Agència Valenciana del Turisme. Ara, engegarem una nova fase, en la qual és dissenyarà un pla de social mitjana que indique el full de ruta a seguir per a potenciar la presència, notorietat i posicionament en línia de Benicàssim com a destinació turística”.

Smart City, també en la mobilitat

El ple municipal també ha tret avanç una altra iniciativa, presentada pel grup Compromís i encaminada a l’engegada d’un sistema de millora de la mobilitat a través de les noves tecnologies. En aquest cas, el ple ha recolzat la realització d’un estudi de viabilitat per a engegar un sistema d’innovació per mitjà d’apps o un altre sistema de connectivitat a través del qual es faciliten formes de pagament, informació de places lliures d’aparcament o altres informacions de la zona blava. A més, la moció arreplega que en el pròxim contracte de gestió de la zona blava ja es contemple aquests nous sistemes telemàtics i els mitjans de pagament digitals.

Mobilitat i Discapacitat

- Publicitat -

El ple municipal ha apostat també en sengles mocions, presentades pel PP i el grup municipal Ciutadans, per la millora dels serveis i atencions de mobilitat a les persones amb algun tipus de discapacitat.
D’una banda, en una de les mocions s’aposta per la realització d’un estudi d’accessibilitat que permeta a l’ajuntament assegurar l’eliminació total de barreres arquitectòniques per a la realització de la pràctica esportiva de persones amb mobilitat reduïda, així com l’accés a les zones de graderia per a gaudir com a espectador d’esdeveniments esportius o competicions que puguen celebrara en la nostra ciutat.
D’altra banda, l’altra iniciativa dirigida a les persones amb mobilitat reduïda, impulsa també la realització d’un estudi de les manques en matèria de senyalització de les places d’aparcaments per a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda i adaptar-les, al més prompte possible a la legislació vigent.
A més, en la moció s’inclou la instrucció de retirada de totes les plaques en les quals estiga inscrita la paraula ‘minusvàlid’, ja que està derogada en l’actual normativa per a persones amb discapacitat.

Adhesió a la Carta Europea per a la Igualtat

El ple municipal ha tret avanç també la iniciativa presentada pel PP i convertida en institucional que l’ajuntament de Benicàssim s’adherisca a la Carta Europea per a la Igualtat de Dones i Homes en la Vida Local, promoguda per la Unió Europea a través del Consell de Municipis i Regions d’Europa.

Sistema de pensions

- Publicitat -

El ple municipal de Benicàssim també ja aprovat les tres mocions presentades pel Partit Popular, Ara Benicàssim i Partit Socialista que abordaven la viabilitat i pervivència del sistema de pensions de la Seguretat Social. Les tres mocions anaven encaminades a garantir la permanència del sistema de pensions i la capacitat adquisitiva dels pensionistes, entre altres aspectes puntuals.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,332FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Alcora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Godella fomenta el comerç local i de proximitat durant les festes nadalenques

La campanya està consolidada en els grans valors del comerç local, exemplificats en cadascun dels més de 100 establiments establits a Godella.

Educació crea una guia que orienta els equips docents en l’elaboració de continguts digitals accessibles

Marzà: 'L'accés de l'alumnat amb necessitats especials a les TIC és un dret universal que l'escola ha de garantir'.

Una dona ferida després de caure un balcó a València

Una dona de 62 anys ha resultat ferida este matí després de l'ensulsiada del balcó d'un habitatge a València.

La Comunitat Valenciana registra 1419 positius i 29 morts per coronavirus

Per províncies: 126 a Castelló, 398 a Alacant i 895 a València

Cullera presenta el seu pressupost més social per a fer front a la pandèmia

L’equip de govern traurà endavant uns comptes on aposta decididament pel benestar de les persones, congela novament els impostos i torna a reduir el deute
- Advertisement -

: Valencià