20.3 C
Valencia

Benicàssim s’uneix al programa Viles en Flor de la Comunitat Valenciana

El programa té l'objectiu de valorar i promoure els espais verds de qualitat.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Benicàssim s’ha unit al programa Viles en Flor Comunitat Valenciana, una iniciativa duta a terme per l’Associació Professional de Flores, Plantes i Tecnologia Hortícola (Asfplant) i que enguany celebra la seua tercera edició.

L’adhesió de l’Ajuntament de Benicàssim a través de l’Àrea de Medi Ambient té com a objectiu valorar la millora i potenciació dels espais verds urbans, la seua gestió sostenible, l’educació ambiental i la conscienciació ciutadana en l’atenció de l’entorn.

La regidora responsable de l’àrea, Elena Llobell, i el tècnic municipal Jesús Albuixech s’han reunit amb el secretari general de Viles en Flor, Gustavo Marina, per a concretar la participació de Benicàssim en el programa que reconeix la labor dels municipis per a la millora de l’espai urbà. Dins del concurs es concedeixen Flors d’Honor, distintius que es concedeixen anualment als municipis participants en el programa Viles en Flor segons el criteri d’un jurat especialitzat.

Hi ha cinc nivells: d’1 a 5 Flores d’Honor. Així, el jurat, compost per professionals voluntaris de reconegut prestigi dels sectors del viverisme, els centres de jardineria, la jardineria i el paisatgisme, el turisme, la cultura i altres àmbits relacionats amb este programa a la Comunitat Valenciana, visitarà Benicàssim i valoraran el patrimoni vegetal i paisatgístic del municipi, el respecte pel medi ambient i la sostenibilitat, així com l’ús social i les sinergies amb l’activitat turística on s’inclouen els programes d’educació ambiental, les accions de participació ciutadana o l’organització d’esdeveniments relacionats amb els jardins i les plantes.

Elena Llobell ha indicat que “amb l’adhesió en el programa Viles en Flor volem valorar tot el nostre patrimoni verd municipal, des del Desert de les Palmes fins a la costa, passant per les zones verdes del nucli urbà o els arbres monumentals en Vil·la Elisa i el passeig marítim, i des de l’Ajuntament de Benicàssim treballem i continuarem treballant per millorar l’espai urbà i la qualitat de vida els seus habitants”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,722FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Fundació de l’Hospital Provincial de Castelló renova la seua imatge corporativa

La comissió permanent aprova les línies que perfilaran la nova política comunicativa de la institució per a reforçar el seu perfil com a centre de referència científic i biomèdic i millorar la divulgació social

Borriana viurà la vigília de la Mare de Déu de la Mercè d’una manera diferent

La visita a la casa dels Gegants i Cabuts i el concert del Cor Carnevale protagonitzen la festivitat

La Universitat Jaume I celebra l’acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

El catedràtic de Filologia Catalana, Vicent Manuel Salvador, serà l'encarregat de pronunciar la lliçó inaugural

Alfafar aprovarà per ple el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima

L'aprovació del Pla d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible (PAUS) respon al compromís adquirit en adherir-se el consistori al Pacte d'Alcaldes.

Paterna aconsegueix un acord històric de fusió entre cinc clubs de futbol locals

La fusió es materialitzarà al llarg d'esta temporada per a ser efectiva en la de 2021-2022
- Advertisement -

: Valencià