Declarat un brot de coronavirus a Benifaió per una reunió social

Segons la web sobre coronavirus habilitada per la Generalitat Valenciana actualitzada dijous passat 20 Benifaió comptava amb 9 contagiats en els últims 15 dies.

La Conselleria de Sanitat en l’informe del dissabte 22 d’agost ha comunicat que existeix un brot en la localitat de Benifaió. Segons les mateixes fonts hi ha un total de 3 persones infectades deguda a un focus social.

Segons la web sobre coronavirus habilitada per la Generalitat Valenciana actualitzada dijous passat 20 Benifaió comptava amb 9 contagiats en els últims 15 dies. En el seu històric assenyala que des de l’inici de la pandèmia són 33 les persones que han passat la malaltia i 1 persona que ha mort.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es image.png

La Comunitat Valenciana ha registrat en la últimajornada 483 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR, que situen la xifra total de positius en 19.605 persones. Per províncies la distribució és la següent: 42 a Castelló (2.257 en total); 143 a la província d’Alacant (6.208 en total); i 292 a la província de València (11.077 en total). A més, hi ha 6 casos sense assignar, amb el que l’acumulat de casos sense assignar ascendeix a 63.

Des de l’última actualització no s’ha produït cap defunció.

Actualització brots de coronavirus

Quart de Poblet: 5 casos. Origen social
Xirivella: 7 casos. Origen social
Benifaió: 3 casos. Origen social
La Nucia: 3 casos. Origen social
Algemesí: 4 casos. Origen social
Massanassa/Alfafar: 9 casos. Origen social
Ontinyent: 4 casos. Origen social
Massanassa: 4 casos. Origen social
Novelda: 6 casos. Origen social
València: 3 casos. Origen social
Benigànim: 24 casos. Origen laboral i social.
Des del Departament de Salut de Xàtiva-Ontinyent, tant Salut Pública com Atenció Primària estan realitzant el seguiment i estudi de casos relacionats amb este últim brot de Benigànim. Com és preceptiu, s’ha aïllat als casos positius, que presenten tots simptomatologia lleu.

CatalàEspañol