Benifaió obri les portes a la festa fallera amb l’Exposició del Ninot i la Crida

benifaio ninot fallera

La Fallera Major de Benifaió Sandra Garulo Campa va cridar a tots a viure la festa fallera des de la balconada de l’Ajuntament.
El món faller de Benifaió va viure divendres passat el punt i eixida als seus actes fallers amb la inauguració de l’Exposició del Ninot 2018 en el Mercat Municipal.

L’alcaldessa de Benifaió i presidenta nata de la junta local Marta Ortiz, acompanyada per la Fallera Major de Benifaió Sandra garulo, Cort d’honor i màxims representants de les cinc comissions locals, va inaugurar la mostra que arreplega les fotografies dels màxims representants del municipi.

A més, com cada any, cada comissió ha aportat un Ninot major i infantil perquè els visitants puguen votar a aquell que serà indultat del foc la nit del 19 de març per votació popular. Els Ninots podran ser votats fins diumenge que ve 11 de març quan tinga lloc la clausura de l’Exposició.

Enguany hi ha de nou més possibilitat d’indultar Ninot a Benifaió. S’estableix per tercer any l’indult de Ninot Major i Infantil per part d’un jurat professional que visitarà l’exposició aquesta setmana.

Cavalcada i Crida Fallera

El dissabte els carrers de Benifaió es van omplir de música, diversió i disfresses amb la tradicional Cavalcada.

Després de la festa el punt de trobada va ser la Plaça Major. Allí, des de la balconada de l’Ajuntament i acompanyada per l’alcaldessa i els màxims representants de les comissions locals, la Fallera Major de Benifaió Sandra Garulo Campa es va dirigir al món faller en l’acte de la crida destacant que els fallers i falleres “són els vertaders artífexs de la festa, els que portem anys aprenent a renàixer de les cendres i poder així oferir a Benifaió la millor festa del món”.