Benifaió recapta durant la programació contra el càncer 2.574 €

Des de la Junta Local contra el càncer de Benifaió informen sobre la recaptació contra el càncer després dels diversos actes duts a terme en la programació durant els mesos maig i juny.

La recaptació ascendeix a 2.574 € de les taules petitòries, la venda d’entrades del concert benèfic de PROESO i Ester Casanova “Milions d’estels” així com la venda de CD de la cantautora valenciana i diverses rifes.

L’alcaldessa i presidenta de la Junta local contra el càncer Marta Ortiz, ha valorat de forma positiva “aquest important ingrés destinat a la recerca de la lluita contra aquesta malaltia”, un assoliment gràcies a “tots els veïns i veïnes que acte rere acte col·laboren desinteressadament en tot el que organitzem”.

Ortiz a més ha tingut paraules d’agraïment per a les sòcies de la junta “, ja que el seu esforç, treball i il·lusió són claus per a poder impulsar programes i activitats encaminades a finalitats solidàries”.

Dimarts 19 juny Xarra “Tabaquisme i càncer

La programació contra el càncer finalitzarà dimarts que ve 19 de juny a les 18:00 h en el saló d’actes del Consell Agrari Municipal.

Els assistents rebran informació a través de ponents sanitaris sobre un tema d’especial importància, la relació entre el tabaquisme i el càncer.

L’entrada serà gratuïta.