Intervingudes 920 plantes de marihuana i 25 quilos de cabdells a Beniparrell i Sagunt

En dues actuacions diferents dutes a terme per la Guàrdia Civil de Silla I de Puçol s'ha detingut a dues persones per un delicte de tràfic de drogues

Dins dels dispositius establits de forma permanent, a fi d’evitar el tràfic de drogues a la província de València, la Guàrdia Civil ha intervingut 920 plantes de marihuana, 25 quilos de cabdells d’aquesta droga i 6 quilos d’haixix a Beniparrell i Sagunt.

Agents de la Guàrdia Civil de Silla van descobrir que una nau industrial de la localitat de Beniparrell estava sent utilitzada per a cultiu de marihuana.

Una vegada en el seu interior es va poder intervindre 920 plantes d’aquesta droga, així com gran quantitat d’elements necessaris per al seu desenvolupament.

Per això es va procedir a la detenció d’un home de 46 anys i de nacionalitat espanyola per la seua presumpta implicació en un delicte de tràfic de drogues (cultiu de substàncies estupefaents).

En una altra actuació realitzada per la Guàrdia Civil de Puçol, es va procedir a la identificació d’una persona mentre circulava al voltant de la 1.30 de la matinada pel municipi de Sagunt amb un turisme.

En el registre realitzat pels agents es va poder observar com a ocults en el vehicule, aquest home transportava 25 quilos de cabdells de marihuana i 6 quilos d’haixix.
Per això es va procedir a la detenció d’aquesta persona, un home de 29 anys i nacionalitat turca per un delicte de tràfic de drogues, a més de la droga també es va intervindre el vehicle i 300 euros.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció núm. 4 de Sagunt i núm. 3 de Picassent.

Publicitat