6.1 C
Valencia

El Poble Nou de Benitatxell obri el termini per a sol·licitar les ajudes al transport per a estudiants

S'han reservat 3.000 euros per a la concessió d'estes ajudes, la quantia individual de les quals serà de màxim 120 euros.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Regidoria de Joventut posa en marxa un any més les ajudes de mobilitat per a estudiants. Esta subvenció beneficiarà tant a estudiants universitaris i de màster, com de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior. Així mateix, també poden optar a l’ajuda els alumnes que no utilitzen el transport d’autobús ja subvencionat a l’IES Teulada.

En total, s’han reservat 3.000 euros per a la concessió d’estes ajudes, la quantia individual de les quals serà de màxim 120 euros. Este import serà d’ajuda per a “moltes famílies que tenen dificultats per a fer front a totes les despeses que suposa tindre un fill estudiant”, ha assenyalat el regidor de l’àrea, Víctor Bisquert, qui ha destacat la importància de “donar-los als joves del nostre poble, independentment de la seua situació econòmica, la possibilitat de llaurar-se un futur”.

Per a acollir-se a estes beques és necessari estar empadronat al Poble Nou de Benitatxell des d’almenys l’any anterior a la convocatòria i ser menor de 30 anys. En el cas dels estudiants de batxillerat o cicles mitjans i superiors, el requisit indispensable és haver estat matriculat en el curs 2019/2020 i haver superat el 50% de les assignatures.

Quant als alumnes universitaris, han d’estar matriculats en centres espanyols amb validesa en tot el territori nacional i haver superat almenys 35 crèdits. En cas de ser l’últim any d’estudis, el mínim a superar ha de ser igual als crèdits matriculats. També poden optar els estudiants d’ensenyaments universitaris adaptats a l’Espai Europeu d’Educació Superior conduents a títols oficials de grau o els d’ensenyament universitari conduents a l’obtenció de títols oficials de Llicenciat, Enginyer, Arquitecte, Diplomat, Enginyer Tècnic. Finalment, en el cas d’aquells que cursen màster, l’únic requisit és estar matriculat i haver aconseguit la titulació acreditativa.

- Publicitat -

Les sol·licituds es poden presentar fins al 25 de desembre en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (Carrer de les Escoles, 2), de dilluns a divendres en horari de 9.00 a 14.00 hores, o pel seu electrònica. La documentació requerida i els formularis de sol·licitud es poden consultar en el següent enllaç: https://www.elpoblenoudebenitatxell.com/es/agenda/651–ajudes-per-a-estudiants

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,625FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià