Benitatxell activa un protocol especial en el cementeri per a Tot sants

L'entrada es realitzarà pel cementeri vell, l'eixida per la part nova i les persones amb mobilitat reduïda podran accedir per l'entrada del pàrquing.

Davant l’actual escenari i per a garantir el compliment de totes les mesures de seguretat, l’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell ha activat un protocol especial en el cementeri per a la celebració de Tot sants, data de gran concurrència en el ‘camposant’ de la localitat.

Durant els dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre, el recinte obrirà de 8.00 a 13.30 hores i de 14.30 a 20.30 hores. Al migdia romandrà tancat de 13.30 a 14.30 hores per a realitzar una desinfecció intensiva de les instal·lacions. Quant als accessos, s’ha establit un protocol per a evitar aglomeracions. L’entrada es realitzarà pel cementeri vell, l’eixida per la part nova i les persones amb mobilitat reduïda podran accedir per l’entrada del pàrquing. A més, dins de les instal·lacions s’hauran de seguir uns itineraris marcats amb fletxes.

Serà obligatori l’ús de mascareta a l’interior, així com la desinfecció de mans amb gel hidroalcohòlic abans d’entrar i eixir. El consistori també proporcionarà esprais per a desinfectar els objectes comuns com escales i graneres després de cada ús.

Com tots els anys, els serveis municipals faran les tasques habituals de manteniment, pintura, jardineria i il·luminació, i enguany, a més, es durà a terme una desinfecció exhaustiva prèvia. Així mateix, es muntaran dispositius policials durant els dies de major afluència per a la regulació de trànsit, vigilància i informació. Per la seua part, els voluntaris de Protecció Civil donaran suport a l’interior del cementeri per a resoldre qualsevol dubte.

L’1 de novembre es celebrarà la missa de Tot sants a l’església Santa María Magdalena a les 17.00 hores. Davant la previsió d’una afluència important eixe dia, es muntaran cadires i altaveus en la plaça per a poder seguir la cerimònia des de fora. Per a evitar desplaçaments multitudinaris, el respons es farà enguany a l’església després de la missa.

CatalanSpanish