20 C
Valencia

El Poble Nou de Benitatxell crearà una borsa de treball de les especialitats de l’Escola de Música i Dansa

Les bases de la convocatòria, es publicaran en els pròxims dies en el BOP d'Alacant i en la pàgina web de l'Ajuntament.

- Publicitat -AVL

La regidoria de cultura del Poble Nou de Benitatxell, a càrrec de Víctor Bisquert Ferrer, ha convocat un procés selectiu per a crear una borsa de treball per a cobrir les necessitats de treball temporal de totes les especialitats instrumentals amb les quals compta l’escola de música.

La convocatòria pretén solucionar els problemes relacionats amb la contractació de professorat per motius de baixes, excedències o falta de titular d’una forma objectiva i sota el principi d’igualtat d’oportunitats.

La Junta de Govern Local del Poble Nou de Benitatxell va aprovar ahir per unanimitat les bases per a la creació d’una borsa de treball per a cobrir les necessitats temporals de professorat de les diferents especialitats musicals i artístiques amb les quals compta l’Escola de Música i Dansa del Poble Nou de Benitatxell. La proposta de bases va ser presentada pel regidor de cultura, Víctor Bisquert.

Així, des que es creara de manera oficial l’Escola de Música fa més de quinze anys mai s’havien realitzat proves selectives per a contractar professorat ni s’havia creat cap borsa de treball per a cobrir baixes o altres necessitats. Segons Bisquert “amb aquesta convocatòria es pretén donar una primera resposta a les necessitats de contractació de l’escola de música i fer-ho amb total transparència, objectivitat i sempre sota el principi d’igualtat d’oportunitats”

Les bases de la convocatòria, que es publicaren en els pròxims dies en el BOP d’Alacant i en la pàgina web de l’Ajuntament, permetran crear una borsa de treball de totes les especialitats amb les quals compta l’Escola de Música i Dansa: piano, guitarra, trombó, tuba i bombardí, flauta travessera, oboé, saxofon, dolçaina, trompa, trompeta, clarinet, percussió, jardí musical i iniciació a la música, danses tradicionals, ballet i ball modern.

Pel que respecta a les proves, aquestes constaren de dos exercicis: un de caràcter pràctic on els aspirants hauran d’interpretar alguns fragments de dues obres o realitzar dos balls, i un exercici didàctic on hauran d’exposar de manera oral com realitzarien una sessió per a treballar algun aspecte tècnic de l’instrument pel qual concursen i respondre a una sèrie de preguntes bàsiques sobre llenguatge musical.

Encara que encara no hi ha una data exacta per a la realització de les proves, ja que tot dependrà dels temps administratius, des de la regidoria de cultura de Benitatxell s’espera que les proves es puguen realitzar la tercera o la quarta setmana de setembre.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià