13 C
Valencia

El Poble Nou de Benitatxell crearà una borsa de treball de les especialitats de l’Escola de Música i Dansa

Les bases de la convocatòria, es publicaran en els pròxims dies en el BOP d'Alacant i en la pàgina web de l'Ajuntament.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La regidoria de cultura del Poble Nou de Benitatxell, a càrrec de Víctor Bisquert Ferrer, ha convocat un procés selectiu per a crear una borsa de treball per a cobrir les necessitats de treball temporal de totes les especialitats instrumentals amb les quals compta l’escola de música.

La convocatòria pretén solucionar els problemes relacionats amb la contractació de professorat per motius de baixes, excedències o falta de titular d’una forma objectiva i sota el principi d’igualtat d’oportunitats.

La Junta de Govern Local del Poble Nou de Benitatxell va aprovar ahir per unanimitat les bases per a la creació d’una borsa de treball per a cobrir les necessitats temporals de professorat de les diferents especialitats musicals i artístiques amb les quals compta l’Escola de Música i Dansa del Poble Nou de Benitatxell. La proposta de bases va ser presentada pel regidor de cultura, Víctor Bisquert.

Així, des que es creara de manera oficial l’Escola de Música fa més de quinze anys mai s’havien realitzat proves selectives per a contractar professorat ni s’havia creat cap borsa de treball per a cobrir baixes o altres necessitats. Segons Bisquert “amb aquesta convocatòria es pretén donar una primera resposta a les necessitats de contractació de l’escola de música i fer-ho amb total transparència, objectivitat i sempre sota el principi d’igualtat d’oportunitats”

- Publicitat -

Les bases de la convocatòria, que es publicaren en els pròxims dies en el BOP d’Alacant i en la pàgina web de l’Ajuntament, permetran crear una borsa de treball de totes les especialitats amb les quals compta l’Escola de Música i Dansa: piano, guitarra, trombó, tuba i bombardí, flauta travessera, oboé, saxofon, dolçaina, trompa, trompeta, clarinet, percussió, jardí musical i iniciació a la música, danses tradicionals, ballet i ball modern.

Pel que respecta a les proves, aquestes constaren de dos exercicis: un de caràcter pràctic on els aspirants hauran d’interpretar alguns fragments de dues obres o realitzar dos balls, i un exercici didàctic on hauran d’exposar de manera oral com realitzarien una sessió per a treballar algun aspecte tècnic de l’instrument pel qual concursen i respondre a una sèrie de preguntes bàsiques sobre llenguatge musical.

- Publicitat -

Encara que encara no hi ha una data exacta per a la realització de les proves, ja que tot dependrà dels temps administratius, des de la regidoria de cultura de Benitatxell s’espera que les proves es puguen realitzar la tercera o la quarta setmana de setembre.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,315FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El Pla d’Habitatge de Castelló xifra en 25 milions la inversió necessària per a cobrir la demanda habitatge social

La Regidoria d'Habitatge té el repte d'incrementar al costat del Consell el parc públic en aquesta legislatura i mobilitzar lloguers assequibles

Els centres educatius de Borriana es bolquen amb la formació en igualtat per a l’alumnat

A més de vestir arbres dels patis i elaborar papallones teixides amb #filsperlaigualtat, han preparat lectures, tallers i exposicions que reforcen el compromís i el suport amb les víctimes de la violència de gènere.

Bars de València, Sueca, Gandia, Alzira i Requena s’emporten els premis Cacau d’Or 2020

Per primera vegada, al costat dels millors esmorzarets de bars i restaurants de la Comunitat, s'ha distingit els de particulars que van compartir les seues proposades via RRSS.

Un bar d’Eslida s’emporta el premi Cacau d’Or 2020

Per primera vegada, al costat dels millors esmorzarets de bars i restaurants de la Comunitat, s'ha distingit els de particulars que van compartir les seues proposades via RRSS.

Compromís reclama un permís retribuït per als i les treballadores que han de cuidar a persones menors d’edat en quarantena per la Covid19

Actualment aquest permís només s'atorga per cura de les persones menors que han donat positiu, no per als que han de tindre cura de persones menors que guarden quarantena obligatòria sense estar contagiades
- Advertisement -

: Valencià