El Poble Nou de Benitatxell elimina els envasos de plàstic d’un sol ús

S'han instal·lat màquines dispensadores d'aigua en tots els edificis municipals.

L’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell, dins del marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) plasmats en l’Agenda 2030 (igualtat, protecció del planeta i prosperitat), s’ha proposat caminar cap a un model de consum verd i respectuós amb el planeta. I un dels primers passos s’ha donat en les mateixes instal·lacions municipals, substituint les botelles de plàstic d’un sol ús per cantimplores emplenables.

D’esta manera, s’han instal·lat màquines dispensadores d’aigua en tots els edificis municipals (Ajuntament, Oficina d’Atenció al Ciutadà, Policia Local, Turisme, Serveis Socials, Centre de Salut, Escola de Música, Piscina Municipal, Biblioteca i Poble Net) i s’ha entregat una cantimplora amb el logotip del consistori a tots els empleats públics.

“Canviant els nostres hàbits amb xicotetes accions podem contribuir a cuidar el nostre planeta, i és important que les administracions públiques donen exemple”, ha assenyalat la regidora de Desenvolupament Sostenible Local, Mayte Roldán. L’actual equip de govern ha advocat des de la seua constitució per l’Agenda 2030 amb accions com la redacció i posada en marxa d’un Pla Estratègic de Turisme Sostenible o l’adhesió al projecte ‘Biblioteques en Igualtat’. De fet, l’estructura de les delegacions municipals reflecteix una clara aposta pel desenvolupament sostenible, la innovació i la participació ciutadana.

CatalanSpanish