30.6 C
Valencia

Benitatxell adjudica la construcció de la glorieta de l’encreuament de la carretera de Xàbia i l’avinguda de València

Es preveu una futura remodelació de la zona amb arbratge i mobiliari urbà nou.

- Publicitat -AVL

La glorieta de l’encreuament de la carretera de Xàbia, l’avinguda de València i el carrer del Mercat serà a la fi una realitat. L’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell ha adjudicat l’execució dels treballs de condicionament de la intersecció, que van dirigits a millorar la seguretat viària, l’ordenació de trànsit i l’accessibilitat per als vianants en este entorn. El contracte, que tenia un pressupost base de licitació de 47.998,16 euros (IVA inclòs), ha sigut adjudicat a l’empresa Vives Dalmau S.L. per un import de 41.925,12 euros (IVA inclòs).

Es tracta d’una actuació prioritària per a l’equip de govern, ja que respon a la necessitat de regular el trànsit en un encreuament conflictiu que està experimentat cada vegada més un augment de vehicles. A la seua entrada en l’executiu, ja va iniciar les gestions amb una glorieta provisional i experimental senyalitzada amb bolardos de plàstic. La fórmula va funcionar i va fer encara més palesa la necessitat de projectar una rotonda definitiva.

Més concretament, els informes tècnics, tant d’Enginyeria com de la Policia Local, van assenyalar com adequada la construcció d’una mini-rotonda xafable que garantisca el gir de vehicles de gran port i que, a més, amb això s’aconseguisca una reducció de velocitat per part dels conductors. Complementàriament, s’executaren altres mesures de calmat de trànsit, com a elements reductors en la calçada i un nou pas per als vianants elevat.

També s’actuarà sobre el paviment actual a l’entorn de la intersecció, de manera que encaix i siga compatible amb la futura remodelació de tot el vial. Fins i tot es preveuran les instal·lacions necessàries per a la futura implantació d’arbratge.

L’alcalde, Miguel Ángel García, ha incidit en la necessitat imperiosa d’esta actuació. “L’obra és prioritària per qüestions de seguretat viària, però a més hem tingut en compte la seua compatibilitat amb una futura remodelació de tot el vial”. García s’ha mostrat també satisfet perquè “amb estes xicotetes actuacions millorem la seguretat i l’accessibilitat dels nostres veïns i veïnes i d’aquells que ens visiten, especialment en un entorn on se situen punts tan importants com el Mercat, el cementeri municipal i activitat comercial privada, en algun cas amb afluència de menors en edat infantil”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,728FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Ignasi Garcia: “Sr. Sales, vosté no vol ser el Feijóo de la Plana?, si vol fer-ho, sap fer-ho!”

La Diputació Provincial ha celebrat el primer ple presencial des de l'inici de la pandèmia amb acords com el de dotar de fons a la rehabilitació de Penyagolosa o el suport unànime al Pla director d'aigües i la creació d'un pla d'emergències als municipis més menuts.

L’Alcora recuperarà la piscina del paratge de Sant Vicent

Després de huit anys tancada, el pròxim estiu els veïns podran gaudir de nou d'esta instal·lació.

La campanya ‘Gràcies’ per a dinamitzar el comerç de Castelló tanca amb 260.000 euros en compres

Innovació Comercial reparteix 5.000 euros entre els 50 guanyadors del sorteig per a gastar en compres en establiments de Castelló.

Aconsegueixen el desallotjament voluntari d’un habitatge a Dénia

Agents de la Policia Nacional han aconseguit que diversos okupes desallotjaren un habitatge del centre de Dénia.

Serra Gelada ja és Parc Natural accessible

Gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament de l'Alfàs del Pi la Conselleria de Medi Ambient i l'ens gestor del Parc Natural Serra Gelada prompte la ruta del far s'ha convertit en accessible.
- Advertisement -

: Valencià