2.9 C
Valencia

Benitatxell posa en funcionament l’App de reserva de la cala del Moraig

A partir del dilluns 20 de juliol serà obligatori mostrar als controladors el codi QR que genera l'aplicació per cada persona, inclosos els menors d'edat.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Després de diversos ajustos tecnològics, l’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell ha habilitat la reserva prèvia mitjançant l’App ‘AparcarE’ per a accedir a la cala del Moraig.

Tot i que este cap de setmana encara s’emprarà el mètode sense reserves, que consisteix a tancar l’accés una vegada completat l’aforament, des d’este divendres ja es pot reservar per a la setmana vinent.

Així, a partir del dilluns 20 de juliol serà obligatori mostrar als controladors el codi QR que genera l’aplicació per cada persona, inclosos els menors d’edat. La reserva permet passar tot el dia a la platja, sense limitació d’hores. Per a garantir el bon funcionament del sistema, es podrà reservar amb una setmana màxima d’antelació i es penalitzarà a aquelles persones que hagen realitzat la reserva en dos ocasions diferents i no hagen acudit.

Des del Consistori recorden que hi ha un aforament estricte de 400 persones i que s’ha d’aparcar el vehicle en el pàrquing superior i baixar a peu. A més, en tot moment, de 8.00 a 19.00 hores, hi haurà controladors i auxiliars de platja que informaran i resoldran els dubtes dels usuaris. També, de dimarts a dissabte, obrirà el Punt d’Informació Turística El Puig de la Llorença que es troba en el pàrquing del Moraig per a informar els turistes en les hores punta.

- Publicitat -

L’horari és el següent: dimarts i dijous, de 8.00 a 11:00h; dimecres, de 8.00 a 10:00h; divendres, de 8.00 a 12:00h, i dissabte de 8.00 a 14:30h. Per a qualsevol dubte, es pot consultar als controladors o cridar a la Tourist Info al 96 649 35 46.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,626FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià